Vaše firemní akce dopadne hladce s Meetings.cz! Nejvíce zařízení pro firemní akce v ČR

Oslavte to s Meetings.cz! Vyhrajte jeden z následujících voucherů partnerů Meetings.cz, největší nabídky 960 hotelů a zařízení pro firemní akce v ČR.

Čeká na Vás:

  • Víkend v golfovém resortu Grund Resort Golf & Ski s neomezeným Green fee a s úžasným výhledem na Krkonoše.
  • Přenocování v předválečném bunkru československého opevnění v areálu hotelu Happy Star v Hnanicích u Znojma.
  • Odpočinkový pobyt v hotelu Equitana na pomezí Brd a Orlické přehrady.

 

Grund Resort Golf & Ski Hotel Happy Star Hotel Equitana

Meetings.cz je nyní v novém designu, který Vám umožňuje si snadno najít vhodné zařízení pro Vaši firemní akci, pobyt, kurz či prezentaci i z Vašeho telefonu či tabletu.

Abychom Vám usnadnili práci a šetřili čas, máme pro Vás na Meetings.cz připravenu možnost zadání bezplatné poptávky po vhodných prostorách pro Vaši firemní akci, konferenci či školení. Stačí nás s Vašimi požadavky kontaktovat prostřednictvím krátkého zadávacího formuláře, a my za Vás předvybereme vhodné hotely a zařízení, se kterými poté již jednáte na přímo, bez dalšího prostředníka. To zní dobře, co říkáte?

Vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby od partnerů Meetings.cz

Soutěž byla ukončena 9.9.2016.

  • Přenocování v předválečném bunkru československého opevnění v areálu hotelu Happy Star v Hnanicích u Znojma vyhrává paní Šárka M. ze společnosti PKS holding.
  • Víkend v golfovém resortu Grund Resort Golf & Ski s neomezeným Green fee a s úžasným výhledem na Krkonoše vyhrává paní Veronika G. ze společnosti Globus.
  • Odpočinkový pobyt v hotelu Equitana na pomezí Brd a Orlické přehrady vyhrává paní Tereza P. ze společnosti Verlag Dashöfer.

 

Vaše firemní akce dopadne hladce s Meetings.cz!

Tomáš Pospíchal



PS: Meetings.cz Vám již od roku 2005 poskytuje největší nabídku téměř 1.000 hotelů a prostor pro Vaše firemní akce v ČR a SR. Můžete zde zadat poptávku a zdarma si nechat zpracovat předvýběr vhodných zařízení.