Vyzkoušejte si vyjednávací bitvu nebo manažerskou simulační hru. Sestavte si otevřený kurz na míru

Foto z kurzu FBE

Chcete si vyzkoušet intenzivní cvičnou „bitvu“ vyjednávání mezi nákupčími a prodejci? Nebo potřebujete získat jistotu ve vašich interaktivních prezentačních dovednostech v němčině? Či byste přivítali umět dobře formulovat argumenty a strategicky a s odvahou vést zásadní rozhovory s klíčovými lidmi ve vašem životě i v situaci, kdy to vypadá, že je vše ztraceno?

Nebo vás naopak zajímá seminář o zkušenostech z první ruky se zlepšováním procesů z firem v Německu? Případně si přejete pomocí manažerské simulační hry prakticky osvojit metody a nástroje zlepšování procesů? Či jste manažer úrovně B-1 nebo  B-2 a stojíte o výměnu zkušeností v oblasti leadershipu se sobě rovnými?

To je jen výběr ze zážitků, které můžete na podzim zakusit v inovativně pojatých otevřených kurzech FBE. Orientace na praxi, intenzívní nácvik dovedností, svěžest témat a pojetí i maximální flexibilita s ohledem na vzdělávací potřeby účastníků jsou pojítky nově otevíraných pružných kurzů, které pro letošní podzim připravila společnost FBE.

Ovlivněte sami podobu otevřeného kurzu

U všech pružných otevřených kurzů mají účastníci možnost ve vybraných částech ovlivnit jejich detailnější obsah podle toho, které dovednosti požadují nebo v jaké konkrétní oblasti dané problematiky se potřebují zdokonalit (například překonávání námitek během vyjednávání, využívání Kaizen Boardů při moderaci zlepšovací porady či schopnost dát najevo porozumění i přes svůj nesouhlas). Díky tomu mohou být tyto kurzy maximálně přínosné pro každého individuálního účastníka, který si tak v omezeném čase z kurzu odnáší konkrétní využitelné informace či nástroje pro svou vlastní praxi. Jak to konkrétně funguje?

1. Vyberte si některé z vyhlášených témat

Souboj titánů ve vyjednávání

Naučte se účinně řešit náročné situace a dosáhnout maxima ve vyjednávání mezi nákupčími a prodejci v zážitkovém tréninku.

13. – 14. října, Praha

Präsentationstechniken auf Deutsch

Zlepšete své argumentační techniky a přesvědčivost prezentace v němčině za pomoci interaktivních moderních vizualizačních prostředků.

21. – 22. října, Praha

Your Leadership Drive pro vrcholové manažery

Zúčastněte se spolu se speciálně sestavenou skupinou vyšších manažerů praktického kurzu zaměřeného na výměnu zkušeností, inspiraci a nácvik používání nejosvědčenějších vůdčích postupů.

4. – 5. října, Praha

Zkušenosti se zlepšováním procesů ve firmách v Německu

Zažijte sdílení zkušeností a vyzkoušejte si simulační hry s konzultanty z německé společnosti U-QUADRAT na téma zlepšování procesů v oblasti administrativy, služeb a nevýrobních procesů.

 10. listopadu, Praha

Manažerská simulační hra – optimalizace firemních procesů

Zažijte simulaci zlepšování procesů ve výrobě či službách a naučte se používat rozmanité nástroje Lean Sig Sigma i metody moderování zlepšovacích workshopů.

25. – 26. listopadu, Praha

Zásadní rozhovory aneb „Fakt byly ty boxerské rukavice nutné?“

Procvičte si vedení celé plejády náročných rozhovorů – ať už s podřízeným, kolegou, dítětem nebo životním partnerem. Nenechte se překvapit, naučte se reagovat pohotově a moudře.

2. – 3. prosince, Praha

 

2. Rozhodněte se pro konkrétní navržená podtémata nebo cvičení

Zaujal vás například dvoudenní seminář leadershipu pro speciálně sestavenou skupinu top manažerů úrovně B-1 a B-2? Základní struktura kurzu je stejná – šest stylů leadershipu, situační vedení nebo možnosti komunikace hodnot ve firmě. Dále už je to na vás… Zajímají vás více nové trendy v motivaci, leadership změn, anebo mentoring talentů? Vyberte si některé z podtémat nebo aktivních cvičení a dejte o své volbě už v přihlášce vědět lektorovi.

Jednotlivé dílčí volitelné okruhy jsou navíc pro snazší orientaci rozčleněny také podle pokročilosti a míry znalostí nebo dosavadních zkušeností účastníků. Podrobnější obsahy kurzů včetně nabízených volitelných modulů naleznete po rozkliknutí odkazů výše.

3. Navrhněte vlastní téma, které vás zajímá a v nabídce obsahu kurzu chybí

Nenašli jste ani ve volitelné části obsahu kurzu téma, které byste obzvlášť potřebovali probrat? Pak můžete sami lektorovi předem navrhnout svou problematiku, jíž byste se chtěli na kurzu detailněji věnovat.

4. Zúčastněte se otevřeného kurzu a odneste si maximum informací na míru podle vašich potřeb!

Obsah a průběh kurzu můžete samozřejmě ovlivnit i později už během své vlastní účasti. Ale proč nevyužít možnosti usměrnit zaměření kurzu předem - již v okamžiku přihlášení se, aby byl opravdu postaven vám přímo na míru.

Ověřte si výhody tohoto konceptu na vlastní kůži. Přehled podzimních pružných otevřených kurzů FBE včetně volitelných podtémat k výběru a dalších informací naleznete ZDE.

Dotazy a přihlášky na kurzy zasílejte na email fbe@fbe.cz