Místo oběda skleničku

Vytisknout

Co dělají vaši zaměstnanci o přestávce na oběd? Pokud bychom se nacházeli ve Velké Británii, dost pravděpodobně by konzumovali alkoholické nápoje. Alarmující statistika zaměstnanců pijících při práci až třikrát denně je výsledkem aktuálního průzkumu společnosti **Peninsula** působící v oblasti pracovního práva. Trend narůstajícího počtu případů konzumace alkoholu o pracovních přestávkách může přitom podle jejích závěrů poškodit pověst i produktivitu firem.Z 1342 dotázaných zaměstnanců uvedlo 68…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace