HR News dává druhou osobu na certifikaci Recruitment Academy zdarma

Recruitment Academy® před nedávnem zveřejnila očekávané členy své akademické rady. Jsou to nevšední a renomované osoby českého recruitmentu, talent managementu, psychologie se silným přesahem do technologií a analytických věd. Tímto tato instituce silně podložila svoji nezávislost, kredibilitu a fundovanost i za hranice České republiky.

Kdo tedy tvoří radu Recrutment Academy?

 

Jan Mühlfeit, předseda rady Recruitment Academy

Jan Mühlfeit, předseda rady

Naposledy viceprezident Microsoftu pro Evropu, Střední východ Afriku a později na pozici Chairman Europe. Získal ocenění Český mozek, Nejlepší manažer České republiky, Osobnost roku české informatiky a další. Zabývá se rozvojem lidského potenciálu.

Jan Bubeník, člen rady Recruitment Academy

Jan Bubeník, člen rady

Zakladatel prestižní executive search společnosti Bubenik Partners, bývalý šéf české pobočky Korn/Ferry a také bývalý studentský aktivista z dob sametové revoluce.

Milan Novák, člen rady Recruitment Academy

Milan Novák, člen rady

Více než 15 let zkušeností s implementací strategií náboru a prací s talenty. Působil na pozici Regional Managing Director CEE a člen představentstva Grafton Europe v Dublinu. Založil a působí jako CEO společnost GoodCall.

Josef Kadlec, člen rady Recruitment Academy

Josef Kadlec, člen rady

Nekonvenční IT headhunter, první certifikovaný LinkedIn profesionál ve střední a východní Evropě a autor knihy People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment. Založil a působí jako hlavní recruitment architekt společnost GoodCall

 Radvan Bahbouh, poradce rady Recruitment Academy

Radvan Bahbouh, poradce rady

Je autorem metody Sociomapování, která představuje metodu analýzy sociálních systémů za účelem jejich vizualizace. Vystudoval matematickou statistiku a teorii pravděpodobnosti na MFF UK, psychologii na FF UK, arteterapii na PedF JU a všeobecné lékařství na 3. LF UK. Založil a vede společnost QED GROUP.

Brzy tuto radu podpoří také jedna velmi významná žena. Těšte se.

Některým ze školení, workshopů nebo webinářů Recruitment Academy už prošly tisíce účastníků. Kdo z vás ještě nebyl např. na některém workshopu Josefa Kadlece?

Ale Recruitment Academy relativně nově realizuje i komplexní tréninkové programy zaměřené podle toho, ve které roli recruitmentu se právě nacházíte. Tyto certifikační programy se zaměřují na moderní metody náboru a jsou ukončeny zkouškou v podobě testu a vypracovaných projektů.

RACS® - Recruitment Academy Certified Sourcer, 3 školící dny (Více informací a registrace)

RACR® - Recruitment Academy Certified Recruiter, 4 školící dny (Více informací a registrace)

RACA® - Recruitment Academy Certified Architect, 5 školících dnů (Více informací a registrace)

RACM® - Recruitment Academy Certified Manager, 8 školících dnů (Více informací a registrace)

Exkluzivně s HR News máte možnost získat druhou osobu na jednu z certifikací zcela zdarma. Tzn. můžete mít dvě certifikované osoby za cenu jedné. Musíte se však na nějaký z termínů zaregistrovat do 15. srpna 2015 a v poznámce uvést heslo HRNEWS.

Termíny certifikací na Slovensku a seznam všech dalších školení Recruitment Academy naleznete na portálu Educity.