Nejžádanější kurz náboru zaměstnanců přes sociální média výjimečně se slevou 30 %

Josef Kadlec vede kurz LinkedIn pro personalisty

LinkedIn oslavil prolomení hranice 300 miliónů uživatelů a při této příležitosti jsme pro vás ve spolupráci s Recruitment Academy připravili výjimečnou akci, kdy můžete získat bezkonkurenčně vyprodávaný kurz LinkedIn pro personalisty: Pokročilé techniky náboru zaměstnanců na sociálních sítích za zvýhodněnou cenu 6 800 Kč místo původních 9 800 Kč.

Kurz vede notoricky známý Recruitment Architect Josef Kadlec, který je první certifikovaný LinkedIn recruiter v regionu CEE a autor světoznámé knihy People as Merchandise, kterou každý z účastníků tohoto kurzu také získá.

Akce platí na všechny objednávky do 10. června 2014!

LINKEDIN PRO PERSONALISTY - POKROČILÉ TECHNIKY NÁBORU ZAMĚSTNANCŮ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

6800 Kč

18.6.2014

Praha

LINKEDIN PRO PERSONALISTY - TECHNIKY NÁBORU ZAMĚSTNANCŮ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

4500 Kč

25.6.2014

Praha

SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO KLÍČOVÁ SOUČÁST NÁBOROVÉHO PROCESU

5900 Kč

29.7.2014

Praha

LINKEDIN PRO PERSONALISTY - POKROČILÉ TECHNIKY NÁBORU ZAMĚSTNANCŮ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

6800 Kč

31.7.2014

Bratislava

 

Tímto kurzem již prošlo stovky recruiterů, personalistů. HR profesionálů a dokonce LinkedIn trenérů, kteří se jednoznačně shodli na jeho přínosu a unikátnosti. Kurz je vhodný jak pro bezplatné LinkedIn uživatele, tak pro uživatele s prémiovým LinkedIn účtem.

Neváhejte se zeptat na reference HR pracovníků ve společnostech jako např. Komerční banka, NATEK, VZP, Adecco, ČSOB, LMC, Randstad, Raiffeisenbank, Advantage Consulting a mnoho dalších.

Josef Chovanec

Head of Human Resources Department, Česká zbrojovka a.s.

Mohu vřele doporučit absolvovat Josefovy kurzy zaměřené na náborové praktiky s využitím LinkedIn. Nejen, že Vám odhalí přístup ke vždy aktuální databázi uchazečů a pomůže Vám zacílit na ty nejlepší uchazeče, ale k tomu Vám v podtextu poodhalí přemýšlení TOP specialistů a tedy i cestu k nim. Hodně mi otevřel oči, kam směřovat i naše firemní náborové aktivity. Díky, Josefe!

Michal Hanus

HR and Development specialist, VZP

Průnik nadšení, velké odborné znalosti a umu "občas složité věci vysvětlit" v e-recruitmentu: To je v současnosti pro mne Josef Kadlec. Realizoval pro nás jednodenní trénink v oblasti využívání LinkedIn. Pokud i vy cítíte prostor pro zdokonalení se v e-recruitmentu, mohu vám vřele Josefa doporučit. Zažijete jiný přístup ze strany lektora a hlavně ono důležité nadšení pro danou problematiku. O odbornosti nemluvě!!!

Petra Hodrova

Consultant Permanent Placement, Adecco

Josef je perfektní školitel a recruiter. Pomohl mi pochopit možnosti moderního náboru, které nyní využívám s úspěchem v praxi. Školení má připravené do detailu s názornými ukázkami. Díky Josefe!