Revize standardů systémů managementu vrcholí. Vyhrajte vstup na LRQA Forum 2015

Ilustrační snímek

Blíží se očekávané vydání nejrozšířenějšího standardu ISO 9001, ale i standardu environmentálního managementu ISO 14001, které firmám přinesou řadu benefitů. Po patnácti letech se bude jednat o nejzásadnější revizi, jejíž finální podoba je plánována k uveřejnění na září letošního roku.

Příjďte si již 10. září 2015 vyslechnout v rámci tradičního LRQA Fora 2015 zajímavé přednášející z řad auditorů LRQA a klientů, kteří se s Vámi podělí o nejlepší zkušenosti ze své praxe. Setkání je určené především manažerům kvality, konzultantům, odborníkům v oblasti řízení a zlepšování procesů a zkrátka všem, kteří ve své organizaci uplatňují některý ze systémů managementu.

Revize standardů systémů managementu vrcholí

Letošní ročník LRQA Forum se zaměří na nově definované oblasti standardů, které souvisejí s efektivním řízením firem – plánování změn, řízení znalostí, leadership nebo kontext organizace. Pro efektivně řízené organizace nejsou tyto požadavky ničím novým. Organizace s progresivním systémem mají tyto oblasti ošetřeny a aktivně je uplatňují. Budete mít možnost se seznámit s přístupem těchto organizací – jak tyto oblasti řídí a jaké jsou jejich zkušenosti se zavedením a fungováním systémů v praxi.

V letošním ročníku tedy nezůstaneme pouze ve vodách plnění požadavků standardu, ale zaměříme se na přesah do oblastí, které doposud nebyly standardy systémů ošetřeny.

Tématické bloky LRQA Forum 2015:

  • Leadership (vedení) – jak pomáhají certifikované systémy top managementu zajistit požadovanou výkonnost? 

  • Change management (řízení změn) – na jaké překážky nejčastěji firmy narážejí při řízení změn, jak se s nimi vypořádali či vypořádat chystají?

  • Knowledge management (řízení znalostí) – jaké přístupy k řízení znalostí volí úspěšné organizace? Jak tuto oblast ošetřit systémově? 

  • Kontext organizace - jaká jsou očekávání spojená s tímto požadavkem? Jak by měl být uplatňován a jak budou prokazovat jeho plnění auditované organizace?

  • Řízení rizik a příležitostí – jak tuto komplexní oblast zvládají certifikované organizace?

Témata budou představena na konkrétních příkladech z praxe. Bližší podrobnosti k programu i možnost registrace naleznete ZDE.

 

Vyhrajte volnou vstupenku na LRQA Forum 2015

Zodpovězte do 8. května níže položenou otázku a získejte volný vstup na konferenci LRQA Forum 2015.
 
Litujeme, soutěž již byla ukončena. Výhercem je pan Martin L. ze společnosti IMI Norgren CZ. Gratulujeme!

Články v sérii

Aktuální

Revize standardů systémů managementu vrcholí. Vyhrajte vstup na LRQA Forum 2015

Aktuální

LRQA Forum 2015: Revidované normy ISO optikou firem s progresivními systémy managementu