Zúčastněte se konference společnosti 1. VOX a.s. ke změnám, které není radno podceňovat

Vzdělávací a poradenská společnost 1. VOX a.s. si vás dovoluje pozvat na akci ABY ZMĚNA MĚLA SMYSL aneb ČLOVĚK V SÍTI CHANGE MANAGEMENTU, která se uskuteční dne 26. 11. 2015 CITY GREEN COURT na Praze 4. 

Inovace, změna... jsou často jako vystřelené šipky. Cíl nezasáhnou všechny, ale alespoň jedna by cíl zasáhnout měla, pokud chcete přežít a uspět. Dozvíte se, jak chytit ten správný směr a s firmou nezaspat.

Nevšední lektorské obsazení dává tušit, že budeme svědky netradičních pohledů na inovativní změny, které mnohde vyvolávají překvapení, údiv a nerespektování lidského potenciálu. Manažeři často ignorují související negativní jevy jen a jen za cenu – více vyrobit, více získat. Vizionáři (lektorské obsazení nevyjímaje) přicházejí se třemi scénáři, jak bude vypadat vývoj  firem v nejbližší budoucnosti.

V zemích na západ od nás se firmy začínají soustředit na organizační design, Employer Value Proposition a význam základních hodnot. Bude to také budoucnost firem v České republice?

Akce je určena ředitelům a majitelům firem, manažerům odpovědným za přípravu a vedení změnových procesů. Vítáni jsou též HR manažeři a specialisté. 

Jste srdečně zváni!