Stáhněte si novou knihu s příspěvky světových osobností HR

Ilustrační snímek

Lidské zdroje se v organizacích dostávají do nejsilnější pozice ve své historii. Top management je již dokáže vnímat jako stěžejní součást fungování firmy, dlouhodobého růstu a udržitelnosti. Co přesně ale mají personalisté dělat, aby dokázali vybírat a rozvíjet zaměstnance, kteří budou dosahovat vynikající výkonnosti, a vytvářet silné firemní kultury založené na podpoře leadershipu? To je stěžejní téma nové knihy s názvem The Rise of HR: Wisdom from 73 Thought Leaders.

Jak již název knihy napovídá, jedná se o antologii tvořenou eseji předních světových osobností z oboru HR. Vydala ji organizace HR Certification Institute, která je garantem mezinárodně uznávaných certifikací v oboru HR (PHR®, SPHR® apod.). Vedoucími redaktory knihy jsou Dave Ulrich (University of Michigan, The RBL Group) a odborní poradci Bill Schiemann a Libby Sartainová.

Kniha je ke stažení zdarma

Záměrem této knihy je pomoci HR profesionálům využít nové příležitosti v oblasti rozvoje talentů a úspěšně zvládat výzvy neustále se měnícího prostředí,“ uvedl Dave Ulrich. Firmy si podle něho stále více uvědomují, jak důležité je nabírat a udržet si silné talenty. S tím roste i důležitost, kterou přikládají personalistům. Pro personalisty to znamená nové možnosti, ale také odpovědnost za vynikající výsledky, která je nyní větší než kdy dříve.

Jednotlivé kapitoly knihy The Rise of HR: Wisdom from 73 Thought Leaders se věnují otázkám strategie, organizace HR, získávání a rozvoje talentů, analytickým nástrojům v talent managementu, rozvoji HR profesionálů a budoucího vývoje HR.

Knihu si můžete zdarma stáhnout v elektronické podobě ze stránek Světové federace asociací personálního řízení (WFPMA) zde. Další informace ke knize a videa s rozhovory s vybranými autory najdete na www.riseofHR.com.

-kk-

Zdroj: Světová federace asociací personálního řízení (WFPMA) - organizace sdružující více než 600 tisíc odborníků z oblasti personálního řízení ve více než 90 národních profesních organizacích po celém světě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Světová federace asociací personálního řízení (WFPMA)