Celodenní manažerský workshop s Janem Mühlfeitem pro podporu dětí z dětských domovů

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během své téměř 22 let dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých vedoucích pozicích. Ve své poslední roli (2007-2014) byl Presidentem pro Evropu, Microsoft Corporation.

Na základě své globální zkušenosti vytvořil poměrně unikátní metodiku jak najít osobní výjimečnost pro jednotlivce i týmy, zformulovat osobní vizi, a jak realizovat tuto vizi pomocí osobní výjimečnosti. Jan učí svůj kurz na celém světě a to jak v soukromém tak i veřejném sektoru.

Jan Mühlfeit a Recruitment Academy pořádají 31. 5. 2016 speciální celodenní termín manažerského workshopu nazvaného Pozitivní leadership: Rozvoj týmů postavený na silných stránkách s Janem Mühlfeitem.

Jeho výtěžek bude věnován Nadaci Veroniky Kašákové, která podporuje děti z dětských domovů, ve kterém bývalá finalistka České Miss Veronika Kašáková sama vyrostla.

Více informací o tomto kurzu naleznete na následujícím odkazu: Pozitivní leadership: Rozvoj týmů postavený na silných stránkách s Janem Mühlfeitem.