Firemní akce s kostkami Lego®

Pořádá vaše firma různé akce pro své zaměstnance a jejich rodiny? Je třeba vymyslet program nejen pro dospělé, ale i děti? Rádi byste vyzkoušeli něco nového, originálního a zábavného? Empire přináší do ČR inovativní koncept Brick by Brick, který dokonale ozvláštní různé firemní akce typu Family days, dny otevřených dveří, oslavy výročí firmy, Halloweenskou party nebo Mikuláše.

Jak program vypadá?

Jednotlivé aktivity jsou přizpůsobeny danému tématu akce. Děti se pomocí speciálních modelů z kostek LEGO® zábavnou formou seznamují se základy technických a přírodních jevů. Daný jev jim lektor interaktivní formou představí (používají se obrázky, videa) a hlavní náplní aktivity je stavění samotného modelu. Děti pracují v týmech, pomáhají si a získávají tak i nové kamarády. Používají se všem důvěrně známé kostky LEGO®, ale modely jsou speciálně určeny pro Brick by Brick a nelze je postavit z běžně dostupných sad LEGO® stavebnic.

Modely jsou různě obtížné, a tak jsou děti rozděleny podle věku. Malí konstruktéři (3-5 let) si mohou např. postavit různé modely zvířat, dopravních prostředků a vynálezů. Velcí inženýři (6-10 let) staví mimo jiné modely z oblasti sportu, různé druhy nářadí a velmi oblíbenou kategorií jsou dopravní prostředky. Nutno dodat, že modely jsou pohyblivé, je tedy možné třeba pořádat závody s postavenými stroji. Nejednou se nám stalo, že model si děti za každou cenu chtěly odnést domů. Do stavění modelů se s nadšením zapojují i rodiče, přece jen, moc kostek LEGO® je magická a každého vtáhne do děje.

Celý program je veden zábavně, interaktivně, aby zaujal jak malé, tak i velké. Děti má na starosti zkušený lektor, který děti celou dobu vede a pomáhá jim. Kromě aktivit vedených lektorem je k dispozici zóna pro volnou hru.

Program lze realizovat kdekoli, ve firmě nebo na některé z firemních akcí. Nic nepotřebujete, o všechno se postaráme my. Dorazíme s lektorem i s krabicemi plných lega. Takže ať už chcete udělat zvláštní událost z vašich oslav Halloween, Mikuláše nebo třeba výročí firmy, pojďte s námi do toho! Aktivity zaměříme tematicky dle typu firemní akce, podle toho vybereme i dané modely, aby spolu vše ladilo. Vaše děti odevzdáte do odborných rukou, zároveň si budou nejen hrát, ale také se i něco naučí o světě, ve kterém žijí. Rodiče se mezitím mohou věnovat jiné zábavě, a pokud by se jim stýskalo, mohou se zapojit do hry se svými potomky a vzpomenout si na svá dětská léta.

Mít v programu zapojeny děti není podmínkou. Pokud si rádi hrajete, připravíme vám program jenom pro dospělé.

Kdo si hraje, nezlobí. Pojďte si s námi hrát!