Již po jedenácté přichází prestižní Human Power Forum

Ani tento rok to nebude jen tak – jako vždy jsme pro Vás připravili skvělé novinky! Také jsme celou akci přesunuli ze zámku Štiřín do pražského Aquapalace Hotel Prague!

Letošní ročník konference Human Power Forum, který se koná již 23. - 24. dubna, Vám přinese dvoudenní maraton aktuálních témata a zajímavých řečníků. Otázku, proč si nechat HR, Vám přijdou zodpovědět Hana Krbcová, předsedkyně rady jednatelů, ČEZ Korporátní služby, Karolína Topolová, generální ředitelka, AAA Auto a.s., Stanislav Háša, konzultant, Prothea Advisory s.r.o. a Ctirad Lolek, Human Resources Director, O2 Czech Republic a.s.

Problematiku MUŽI vs. ŽENY na pracovišti otevře František Koukolík, vedoucí Národní referenční laboratoře prionových chorob, Thomayerova nemocnice.

O tom, jak moc se má přizpůsobovat firma lidem a jak moc lidé firmě, bude vyprávět Vojtěch Bednář, konzultant spol. Firemní sociolog v bloku o interní spravedlnosti vs. reálný svět.

Martin Grau, Head of Resourcing, Česká spořitelna a.s. odhalí nové technologie pro HR. Řeč bude o fenoménu sociálních sítí a big dat, ale i o analytických nástrojích jako zdroje přidané hodnoty do repertoáru HR tak, aby se HR mohlo stát iniciátorem změny.

K panelové diskuzi Když zaměstnavatel převezme iniciativu naše pozvání přijali Jan Rýdl, předseda správní rady, TOS Varnsdorf a.s., Václava Váchalová, Head of Operational Excellence, Gerresheimer Wilden Czech spol. s r.o. a Radek Špicar, viceprezident pro hospodářskou politiku a konkurenceschopnost, Svaz průmyslu a dopravy ČR.

Otázky, co se od HR očekává, co má dodávat a co doopravdy dodává, taky otevřeme v panelové diskuzi. Svoje dotazy v sekci „I LOVE HR“ budete moct položit Drahomíře Mandíkové, Director of Corporate Affairs & Communication, Plzeňský Prazdroj, a. s., Františkovi Mikovi, CEO, MMI s.r.o., Janu Sondagovi, Managing Director, Olympus Medical Products Czech, spol. s r.o. a Štěpánu Lukešovi, HR Director, IBM Česká Republika spol. s r.o..

Celou akci bude moderovat Ivana Watson, Leadership and Business Consultant Free Lance Consulting.

Připravili jsme pro Vás interaktivní blok, ve kterém budete moct probrat vše, co Vás pálí – a to velice konkrétně. V pracovních skupinách HR BUSINESS PARTNER, EMPLOYER BRANDING, EFEKTIVNÍ REPORTING, TALENT MANAGEMENT, SOCIAL MEDIA a MÁ DÁTI - DAL: VÝSLEDOVKA HR PRO BYZNYS jsme vytvořili dostatek prostoru pro Vaše dotazy, na které budou zodpovídat povolaní odborníci.

Doprovodný program bude také stát za to – celý den se budete moct zúčastnit koučingu v koučovací zóně nebo navštívit jazykovou poradnu. Večer se o zábavu postará zakladatel The TAP TAP orchestru - Šimon Ornest!

Pro registraci klikněte ZDE.