Leaders Driven Forum: Inspirujte se leadershipem budoucnosti

Co dělá leadera leaderem? Co rozhoduje o tom, kdo profesně uspěje? Je jen málo skutečných kapacit, které umí na takové otázky odpovědět, a pět z nich se setká 18. dubna 2016 v pražském hotelu Grand Majestic Plaza. Unikátní konference s názvemLeaders Driven Forumpředstaví ty nejpovolanější v oblasti HR managementu v čele se světoznámým Robertem Hoganem.

Akce, jejímž partnerem jsou například Americká obchodní komora a Britská obchodní komora, je zaměřená především na téma leadershipu, a bude se věnovat takovým klíčovým bodům jako je diverzita v týmech, štěstí v práci, digitalizace a analýza lidí a lidé jako ten nejcennější artikl každé úspěšné společnosti. Tato konference je ojedinělou příležitostí pro leadery, profesionály v oblasti lidských zdrojů a zájemce o vlastní rozvoj k získání inspirace od těch nejpovolanějších v tomto oboru. Snoubí názory úspěšných leaderů nejen v České republice, ale i daleko za jejími hranicemi.

Robert Hogan, klíčový řečník této konference, duchovní otec profesní psychodiagnostiky a zakladatel Hogan Assessment Systems, je bezesporu zaslouženě ikonou na poli business psychologie. Tato mezinárodní autorita v oblasti personální psychodiagnostiky, vedení lidí a oblasti organizační efektivity je pionýrem zkoumání stinných stránek osobnosti, které mohou potenciálně ohrozit mnohem víc než jen kariéru jednotlivce. Účastníkům Leaders Driven Forum se svěří se svou vizí budoucnosti leadershipu a představí testovací platformu Judgement.

Setkejte se s legendou psychodiagnostiky Robertem Hoganem 18. dubna 2016 v Praze

Na téma diverzity v týmech promluví Michaela Chaloupková, ředitelka centrálního nákupního útvaru Skupiny ČEZ a jediná žena v představenstvu společnosti. Michaela Chaloupková vystoupala na vrchol z pozice obchodního referenta nákupu a momentální řídí i Human Resources Skupiny ČEZ. Aktivně se věnuje problematice CSR (Company Social Responsibility) a je mentorkou v programu Odyssey a Together2grow.

Milan Vašina začínal jako manažer marketingové komunikace v Deutsche Telekom. V současné době zastává pozici generálního ředitele společnosti T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom. Má bohaté zkušenosti z široké škály oblastí a jako takový je expertem na leadership v časech změn. „Lidé jako naše největší hodnota“ je téma Jana Sadila, který je generálním ředitelem Hypoteční banky. Bankéř roku z roku 2014 je bývalým reprezentantem České republiky v kanoistice a mezi sportem a byznysem vidí jasnou paralelu.

Přímo na Roberta Hogana naváže Rostislav Benák se vstupem o tom, jak to vypadá, když leadeři počítají s daty. Rostislav Benák má široké akademické vzdělání v oblasti financí, psychologie, psychoterapie, podnikové ekonomiky a managementu, a může se pochlubit širokou paletou mezinárodních zkušeností nejen v oblastech executive coachingu a rozvoje leadershipu. V roce 2001 založil Assessment Systems, které se od té doby rozvinulo do Evropy, Afriky a Asie, a prostřednictvím Hoganovy profesní psychodiagnostiky nadále spojuje nejen speakery této unikátní akce, ale i řadu dalších společností.

Články v sérii

Aktuální

Leaders Driven Forum: Inspirujte se leadershipem budoucnosti

Aktuální

Leaders Driven Forum objasnilo klíčové faktory úspěšného leadershipu