Vyhrajte volný vstup na 12. ročník prestižního Human Power Fora

Od náboru po odchod aneb Cesta zaměstnance firmou v éře kandidáta. Tímto mottem je uveden dvanáctý ročník úspěšného a oblíbeného Human Power Fora, který tentokrát proběhne v pražském Hotelu President. A co účastníky čeká?

Konference, probíhající 21. dubna 2016, přinese inspiraci z přednášek a případových studií špičkových specialistů. Účastníci se seznámí s novými nástroji a postupy v oblasti recruitmentu a HR, které uplatní v různých okamžicích cesty zaměstnance firmou.

Těšit se můžete na Josefa Kadlece, profesionálního recruitera na sociální síti LinkedIn, nebo na Petra Hovorku ze společnosti BrandBakers, který nastíní, jak se peče značka. Projekt Rok Jinak přednese manažerka programů Vodafonu Jana Neupauerová.

Na Human Power Foru se představí i dvojice zahraničních speakerů. O nejaktuálnějších recruitment technologiích bude hovořit zkušený Brit Blake Wittman. Bezpochyby největší hvězdou HPF je však David Walker. Charismatický ředitel European School of Administration s více než pětadvacetiletou zkušeností ve veřejné službě vystoupí s prezentací na téma Make me happy. A o co půjde?

Proč jsou někteří lidé iniciativní a jiní vždy potřebují pobídnout, ne-li hůře? Proč mají někteří lidé skvělé nápady a jiní si je nechávají pro sebe, nebo o nich vůbec nepřemýšlí? Všechny tyto otázky, a že jich je mnoho, vedou podle Davida Walkera k nejzásadnějšímu problému v oboru lidských zdrojů: jak motivovat všechny ty odlišné typy lidí okolo nás?

Jaké jsou nejaktuálnější recruitment technologie, jak je využít k HR dominanci na českém trhu, nebo jak na rozvoj současných i budoucích manažerů? To budou jedny z mnoha témat probíraných na Human Power Fóru v Praze.

Těšit se dále můžete na Davida Petrů, výkonného ředitele Hill International, Moniku Kohoutkovou, personální ředitelku Škoda Praha Invest, Milana Jasného, generálního ředitele LMC, nebo Jaroslava Duspivu, partnera společnosti Access Assessment. Akcí provede moderátor České televize Daniel Stach.

Human Power Forum startuje v pražském Hotelu President 21. dubna od 9 hodin, tak si jej nenechte ujít! Pro více informací klikněte ZDE

 

Vyhrajte volnou vstupenku na Human Power Forum 2016

Zodpovězte do 10. dubna jednoduchou otázku níže a vyhrajte volný vstup na prestižní akci Human Power Forum organizovanou společností top vision.
 
Soutěž byla ukončena. Výherkyní je paní Barbora K. ze společnosti Brněnská personalistika s.r.o.