Chcete jistotu desetinásobku?

Představte si, že by všeho bylo desetkrát více, jak velký rozdíl by to byl. Sedmdesát statečných by s Calverou hravě zatočilo, šedesát medvědů s Cibulkou by předvedlo už pěkný cirkus a Klapzubova stodesítka by přejela kohokoliv.

Je také rozdíl mít ve firmě jeden milión na vzdělávání či miliónů deset. Bohužel, trend na trhu je spíš opačný a najde se dost firem, které za posledních deset let snížily vzdělávací rozpočet i desetinásobně.

Management se snaží co nejvíce seškrtit výdaje na externí kurzy, které jsou paradoxně často lepší investicí než vytváření vlastních programů a školení interních koučů. Ale co je doma, to se počítá a hlavně to v reportech moc nekřičí, alespoň ne tolik jako platby za dodavatelské faktury.

Ať se stane cokoli, faktem je, že firemní vzdělávání a poradenství, a to jak v podobě otevřených, tak na míru připravených kurzů a školení, bude žít stále. Stejně tak i kurzy pro veřejnost, neboť jen málokterého manažera doma napadne přeškolit svou manželku na interního trenéra fitness, syna na rodinného lektora angličtiny nebo z tchyně udělat životního kouče.

Dobrý manažer vzdělávání či HR manažer si uvědomuje, že určité procento kurzů nelze vyřešit jinak než pomocí externího dodavatele či kurzu. Přinejmenším finanční, technické a IT specialisty, kteří potřebují držet krok se změnami a novinkami v oboru, nelze efektivně školit jen interní kapacitou.

Paradoxem vzdělávacího trhu je, že nabídka kurzů se stále rozšiřuje, přesto nebo právě proto se více než polovina všech veřejných kurzů ruší či přesouvá na jiný termín. Stále více lektorů školí pro mnoho vzdělávacích firem za různé ceny v podstatě ve stejné kvalitě a všechno to by měl dobrý manažer či specialista vzdělávání znát.

Ignorace znalosti trhu nás staví do role důchodce, který bloudí po Pařížské ulici s tisícikorunou v ruce a vidinou nákupu levného kabátu.

EduCity Vám nabízí desetkrát více školení, kurzů a poradenství než konkurence

Načítání videa ...

 

EduCity je s Vámi již deset let, mnoho ostatních sotva rok

Chcete-li se zorientovat na trhu vzdělávání, používejte EduCity, první portál s nabídkou 50 tisíc vzdělávacích a poradenských akcí v ČR. Rozdíl mezi EduCity a ostatními vzdělávacími portály je především v šíři nabídky kurzů a profilů dodavatelů.

EduCity Vám od roku 2003 poskytuje v průměru desetkrát více kurzů, školení, konferencí, profilů vzdělávacích a poradenských firem než ostatní portály. EduCity rovněž zrealizovalo desetkrát více firemních řešení na bázi interních katalogů kurzů, propojení do LMS a interních HR systémů včetně SAPu.

Existuje mnoho školicích a poradenských firem, které disponují kvalitním know how a lektory, které však málokdo zná, neboť pracují jen pro několik málo klientů a nemají kapacitu aktivně oslovovat další firmy. Začnete-li používat poptávky a služby helpdesku EduCity, které máte k dispozici zdarma, snadno se dozvíte, kdo na trhu hraje první housle a kdo tahá za kratší konec.

Tam, kde ostatní vzdělávací portály hrají jen s brankářem a sotva polovinou obránce, dokáže EduCity postavit celou jedenáctku, a hlavně, bude kopat za Vás!

Začněte používat EduCity. Kontaktujte konzultanty EduCity, kteří Vám vysvětlí vše potřebné. Klientská linka EduCity mezi 8 - 18 hod +420 736 700 918, +420 222 744 111, klient@educity.cz.