Vyhrajte půlroční kurz angličtiny nebo němčiny

Jazyková škola Polyglot oslavila významné výročí svého působení na českém trhu a ve spolupráci s HR News pro vás připravila soutěž o kurz angličtiny nebo němčiny. Stačí do konce ledna odpovědět na níže uvedenou otázku a mít štěstí při losování.

Jazyková škola Polyglot dlouhodobě poskytuje individuální a skupinové jazykové kurzy o různé intenzitě ve svých pobočkách v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Ostravě, Jihlavě a Liberci. Každá pobočka zaměstnává kvalifikovaný tým českých lektorů a rodilých mluvčích, kteří se pravidelně vzdělávají a sledují moderní výukové trendy. Výuka probíhá v malých skupinách po maximálně 8–10 studentech.

Máme také bohaté zkušenosti s poskytováním jazykové výuky ve velkých firmách a připravujeme studenty k mezinárodně platným jazykovým zkouškám. Rádi na našich kurzech uvidíme i vás,“ říká ředitel Jazykové školy Polyglot Marek Dusil.

Soutěž o 6měsíční veřejný kurz angličtiny nebo němčiny pro 2 osoby

Odpovězte na níže uvedenou otázku a zúčasněte se soutěže o půlroční kurz angličtiny nebo němčiny dle vašeho výběru ve vámi zvoleném městě. Nápovědu najdete na www.polyglot.cz. Semestr, v němž je možné čerpat vyhraný kurz, začíná 16.2. 2015.

Otázka: Kolikáté výročí svého založení oslavila společnost Polyglot na podzim roku 2014?

Soutěž probíhala do konce ledna 2015 a v tuto chvíli je uzavřena. Správná odpověď byla: 25 let.

Výherkyní poukazu na půlroční kurz angličtiny nebo němčiny pro 2 osoby je paní Eva S. ze společnosti Siemens s.r.o. Výherkyni gratulujeme a ostatním účastníkům děkujeme za účast!