Empire Teambuilding s kostkami Lego®

Empire Teambuilding s kostkami Lego®

Máme tu nový rok! Věřím, že i Vaše hlava je plná plánů, cílů a nových výzev. Abychom stanovených cílů dosáhli, bývá zpravidla nutné spolupracovat s ostatními lidmi. Jako jednotlivci toho zvládneme hodně, ale víc hlav víc ví, a tak je nutné zapojit týmového ducha.

Jistě mi dáte za pravdu, že tento aspekt pracovního života bývá jedním z těch zapeklitějších. Je tedy důležité pracovat na tom, aby tým efektivně fungoval. Proto naši personalisté a manažeři pátrají po možnostech, jak pracovní tým nejen stmelit a posílit, ale také zvýšit jeho výkonnost. K tomu může skvěle posloužit teambuilding.

Jaké máme možnosti?

Můžeme si vybírat z pravdu velkého množství různých aktivit. Je libo večírek u vína, trochu si zastřílet na paintballu, zahrát si společně volejbal, vyrazit na výlet na koloběžkách nebo si zahrát na vojáky? Ať už zvolíme jakoukoliv možnost, primární cíl každého teambuildingu je jasný – lépe poznat své kolegy, konečně se osobně setkat s někým, s kým komunikuji pouze po mailu nebo telefonu. Teambuilding by nám měl pomoci k tomu, aby náš tým fungoval efektivněji a rozhodně by to měla být událost, která je plná zábavy a pohodové atmosféry.

Přesně takový je Empire Teambuilding:

V rámci edutainment ( education + entertainment ) programu se nejen zabavíte, ale i něco naučíte. Používáme všem důvěrně známé lego kostky, které Vás zavedou zpět do mládí a pomohou Vám překonat zábrany. Vytváříme prostředí, ve kterém Vám nic nehrozí, ani žádná analýza či psychodiagnostika. Cílem Empire Teambuildingu je uvolněná atmosféra, spolupráce, komunikace a zábava.

Jak program vypadá?

Workshopy zahrnují LEGO® cvičení, která jsou sestavena jako týmové aktivity, na dosažení cíle aktivity spolupracují společně všichni členové týmu. Práce s legem je jednoduchá, připravené aktivity zvládne opravdu každý, nikdo není vynechán. Kromě zábavy si vyzkoušíte, jak efektivně dokážete vzájemně komunikovat a spolupracovat.
Pro odvážlivce máme také připravenou variantu v anglickém jazyce. Hravou formou se naučíte poskytovat instrukce a rozšíříte si specifickou slovní zásobu.

Je-li Vaším cílem pobavit sebe i své zaměstnance a zároveň procvičit komunikační dovednosti a schopnosti týmové spolupráce netradičním způsobem, je pro Vás Empire Teambuilding skvělá volba!

Bližší informace o programu naleznete na webu Empire nebo se obraťte na mně a já vám ráda zodpovím vaše otázky.

Co myslíte? Jdete s námi do toho?