Podzimní soutěže na www.educity.cz

Největší český vzdělávací portál www.educity.cz připravil ve spolupráci se společnostmi TÜV SÜD Czech a JVC Czech podzimní soutěže o ceny v hodnotě převyšující 40 tisíc korun.

Každý, kdo si v období od 6. října do 31. prosince 2010 objedná školení či kurz prostřednictvím www.educity.cz, bude automaticky zařazen do soutěže, v níž může vyhrát například let balónem od společnosti TÜV SÜD Czech, videokameru JVC nebo poukaz na manažerský kurz od EduCity.

„U každého veřejného kurzu naleznete odkaz Objednejte si kurz a vyhrajte. Po kliknutí na tento odkaz se zobrazí jednoduchý objednávkový formulář. Při jeho odeslání závazně objednáváte vybraný kurz, což vám následně potvrdí vzdělávací společnost, která pořádá daný kurz. Objednáním kurzu vás automaticky zařadíme do soutěže,“ vysvětluje projektový ředitel EduCity Luboš Harant.

Do slosování můžete být zařazeni i vícekrát, záleží jen na počtu závazně objednaných kurzů přes www.educity.cz v daném období. Slosování prvního kola soutěže o ceny TÜV SÜD Czech proběhne 3. 12. 2010. Slosování druhého kola soutěže o kameru JVC pak proběhne 7. 1. 2011.

Podmínky soutěže naleznete na adrese www.educity.cz/soutez. Pro více informací o soutěži, kurzech a jejich objednávání se obracejte na e-mail: info@educity.cz, nebo telefonní číslo 222 744 111 (technická podpora), případně 222 744 114 (obchod a marketing).

 

www.EduCity.cz je od roku 2003 největším portálem v ČR s nabídkou 40 tisíc školení, kurzů a poradenství od více než 3 tisíc dodavatelů vzdělávání. Provozuje jej česká společnost Ivitera a.s.

TÜV SÜD Czech s.r.o. je vedoucí společností v oblastech inspekce, certifikace a testování systémů, procesů, výrobků a služeb. Rozsah aktivit zahrnuje také konzultační, schvalovací, expertní činnosti a školení ve všech odvětvích průmyslu a služeb.

JVC patří k předním světovým výrobcům audio, video a TV produktů a dalších výrobků z oblastí počítačové technologie, bezpečnostní techniky a telekomunikací.

Zdroj: EduCity - největší portál s nabídkou vzdělávání a poradenství v České republice
Zobrazit přehled článků ze zdroje EduCity