Training & Development Forum - Lidský kapitál je hodnota!

Ve čtvrtek 7. listopadu 2013 se v Praze v Konferenčním centru GreenPoint uskuteční Training & Development Forum, které pořádá společnost top vision. Tato jedinečná akce každoročně přivítá více než 70 personálních ředitelů, HR a Training & Development manažerů a specialistů českých a slovenských podniků a těch, kteří mají zodpovědnost za vzdělávací systém společnosti. Růst schopností, znalostí a dovedností zaměstnanců přímo souvisí se zvyšováním konkurenceschopnosti společnosti. Vzdělávání zaměstnanců pomůže růst nejen jim, ale také Vaší firmě!

Letošní ročník otevře diskusní panel se Štefanem Duháněm, ředitelem odboru politiky zaměstnanosti na MPSV, který pohovoří o pracovním trhu v ČR a účastníkům přiblíží současnou situaci a prognózy budoucího vývoje v oblasti lidských zdrojů ČR. Naváže na něj Martin Šikýř, pedagogický a vědecko-výzkumný pracovník Vysoké školy regionálního rozvoje, s  tipy týkajícími se flexibility nejen při zaměstnávání pracovní síly, ale taky při organizaci pracovního režimu jednotlivých zaměstnanců. Lenka Bláhová, nezávislá konzultantka HR, se ve svém bloku zaměří na praktické příklady vzdělávání a rozvoje právě HR specialistů. Dopolední program uzavřou odborníci ze společnosti T-Mobile, Jana Stalmachová, ředitelka rozvoje lidských zdrojů, a Michael Sidó, manažer transformace, kteří nabídnou nové HR trendy v T-Mobile zahrnující například talent program nebo vizuální facilitace.

Po společném obědě budou mít účastníci šanci vybrat si ze dvou bloků zajímavých workshopů ten, který jim je bližší. V prvním bloku Kateřina Mercelová, Head of Training ze společnosti Makro Cash & Carry ČR, vysvětlí tvorbu a novinky v oblasti vzdělávacích plánů a vzdělávacích map. Následně se Petra Hosová, manažerka rozvoje CZ/SK, a Ondřej Slabý, HR Director, ze společnosti Coca-Cola HBC budou věnovat roli (Top)Managera v procesu vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. V bloku věnovaném specifickým rozvojovým programům představí různé formy vzdělávání zaměstnanců výrobních firem Hana Pitnerová, personální ředitelka Hella Corporate Center Central & Eastern Europe, a Martina Kněžourová, personální ředitelka ČKD DIZ. Druhý workshop nabídne účastníkům praktické ukázky performance managementu ve společnosti Atlas Copco v podaní Blanky Lisé, HR Managera. Eva Tmejová, ředitelka pro lidské zdroje, představí systém managementu výkonnosti a hodnocení zaměstnanců ve společnosti Dalkia a Iva Baroňová, HR Manager ČR & SR ve společnosti Procter&Gamble Czech Republic přiblíží specifický rozvojový program této nadnárodní společnosti.

Více informací k fóru naleznete zde, přihlašovat se můžete zde.