Vyhrajte kurz Microsoft Office dle vašeho výběru

Soutěžte s námi o voucher od společnosti COMPUTER HELP na kurz Microsoft Office dle vašeho výběru v hodnotě 5000 Kč.

školicí středisko COMPUTER HELP

Společnost COMPUTER HELP si za více než dvacet let své existence získala významné postavení na českém trhu počítačového vzdělávání. Její školicí středisko se specializuje na vzdělávání dospělých v oblasti informačních technologií. Výuka je orientována na běžné uživatele kancelářských produktů i na profesionály zabývající se správou a podporou informačních systémů.

Společnost je, mimo jiné, certifikovaným GOLD Partnerem společnosti Microsoft s kompetencemi „Gold Volume Licencing", "Silver Learning", "Silver Midmarket Solution Provider" a "Silver Server Platform" a akreditované středisko ECDL. Pro čtenáře HR News nyní připravila soutěž o voucher v hodnotě 5 tisíc korun na libovolný veřejný kurz Microsoft Office.

Nabídka veřejných kurzů Microsoft Office společnosti COMPUTER HELP je určena pro začátečníky i pokročilé. Mezi pokročilými kurzy patří k nejžádanějším kurzy MS Excel:

Soutěž o voucher na kurz Microsoft Office

Chcete získat voucher od společnosti COMPUTER HELP na kurz Microsoft Office dle vašeho výběru v hodnotě 5000 Kč? Odpovězte na naši otázku do 20. září 2016. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce či výherkyni.

Soutěž byla ukončena. Správná odpověď na otázku, kdy byla založena společnost COMPUTER HELP, byla 1993. Výherkyní se stala paní Michaela V. ze společnosti StringData s.r.o. Gratulujeme!