Využijte výhodné předplatné News portálů již od 690 Kč ročně či zcela zdarma*

Michal Kankrlík

Aby portály HR News, Management News a Sales News poskytovaly hodnotný obsah, potřebují tým novinářů, překladatelů, programátorů, grafiků, helpline a další zázemí. Proto je čtenářům od večerních hodin 25. května 2015 umožněn přístup ke kompletnímu obsahu News portálů pouze formou předplatného. Předplatitelé jsou však výrazně zvýhodněni oproti ostatním čtenářům.

Staňte se předplatiteli a začněte rovnou používat placený obsah již od 690 Kč ročně či zcela zdarma*

Vyzkoušejte si předplatné nezávazně po dobu jednoho měsíce, využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Články jsou vytvářeny na základě potřeb manažerů a specialistů exkluzivně pro News portály či přeloženy a přepsány vlastními redaktory ze zahraničních zdrojů. Většina článků na HR News, Management News a Sales News je přístupna pouze předplatitelům.

Předplatné vám umožňuje neomezený přístup k více než 20 tisícům článků na HR News, Management News a Sales News, 60 tisícům kurzů a 3 tisícům profilů dodavatelů na EduCity (vzdělávacích a poradenských firem, lektorů, koučů a konzultantů).

Navíc získáváte dvojjazyčné profesionálně zpracované česko-anglické překlady vybraných článků včetně slovníčku, které jsou určeny pouze pro předplatitele.

Podmínky a objednávka předplatného na HR News, Management News a Sales News

Cenové balíčky zahrnují předplatné na 12 měsíců jak pro jednotlivce tak pro firmy a organizace na všechny News portály HR News, Management NewsSales News. Cena zahrnuje předplatné na všechny tři portály, není možné ji snížit pouze pro jeden z nich. Jako bonus získáváte přístup ke všem kurzům portálu EduCity

Předplatné si můžete objednat kdykoliv v průběhu roku na dalších 12 měsíců, není možné je zakoupit na kratší období, kromě akční nabídky. Vaše předplatné se automaticky neobnovuje, před jeho vypršením vás budeme sami kontaktovat. Navíc se vám po přihlášení na kterýkoliv z News portálů zobrazuje v pravém horním rohu zbývající počet dní vašeho předplatného.

Zaplatit můžete buď na základě vaší online objednávky a následně vystavené faktury nebo přímo online prostřednictvím platební brány či převodem viz níže v textu. Pokud zaplatíte online přes platební bránu, pomocí tlačítka Objednat máte okamžitě v řádu několika minut zaktivované předplatné a tedy přístup ke všem článkům (pouze pro programy SOLO a SOLO BONUS).

Pro aktivaci firemních programů TEAM, GROUP a ALL se na základě vaší objednávky s vámi spojí náš klientský pracovník.

*Jak získáte předplatné zdarma?

Staňte se klientem IVITERA a.s.

Nejjednodušší způsob, jak můžete získat přeplatné zdarma na všechny News portály a ke všem kurzům EduCity, je stát se klientem společnosti IVITERA a.s., která je provozovatelem a vlastníkem těchto projektů.

Jste-li aktuálním klientem společnosti IVITERA a.s. a využíváte-li některý z jejich placených projektů (prezentace na EduCity, HR News, Management News, Sales News, Selflearning, JobCity, Moje Educity, Spolu na mateřské, Katalog profesionálů, tištěný Katalog vzdělávání či jiný), získáváte předplatné na všechny News portály a EduCity zdarma a to po celou dobu platnosti vaší klientské smlouvy nebo objednávky.

Chcete předplatné zdarma a nejste si jisti, zda je vaše společnost platícím klientem společnosti IVITERA a.s.? Kontaktuje e-mailem či telefonicky helpdesk.

Nejste rozhodnuti, jakou formu předplatného zvolit?

Zaregistrujte se či přihlašte k vašemu stávajícímu účtu na HR News a předplaťte si 30 dní plného přístupu k článkům za 149 Kč. Během 30 dnů se můžete rozhodnout, která forma předplatného vám bude do budoucna nejlépe vyhovovat.

Aktuální ceník předplatného, objednávka a platba

Ceník a objednávku předplatného si můžete stáhnout k vytištění ve formátu PDF zde. Vyplněnou ji poté zašlete faxem na +420 222 745 553 či scan objednávky e-mailem na predplatne@ivitera.com.

Vámi vybraný program předplatného můžete objednat i online a zaplatit následujícími možnostmi: platba kartou, platba online převodem, platba převodem po vystavení zálohové faktury.
 
Chcete se informovat o předplatném? Kontaktujte helpline nebo pište na predplatne@ivitera.com či volejte +420 222 744 111 a +421 233 889 022 (pro Slovensko).
 
Za tým portálu HR News
 
Michal Kankrlík

Obchodní ředitel
IVITERA a.s., www.ivitera.com
email: info@ivitera.com