ICV - Institut certifikovaného vzdělávání, s.r.o. mění majitele

Společnost ICV – Institut certifikovaného vzdělávání, s.r.o., která patří k lídrům na trhu vzdělávání v České republice, mění majitele. Jejich vstup do společnosti přinese spolu s plánem rozvoje také významné změny ve strategii, rozšíření nabídky nových služeb a produktů. Hlavním cílem je posílit pozici ICV jako špičkové vzdělávací společnosti.

Společnost ICV, působící na trhu téměř 20 let, mění k 27. 1. 2015 majitele, což přinese do společnosti řadu pozitivních změn, a to jak pro ni samotnou, tak zejména pro její zákazníky. Cílem nové strategie je vytvořit ze společnosti ICV jedinečnou vzdělávací společnost, která komplexností a kvalitou své nabídky vyhoví nárokům současných i budoucích klientů.

Majiteli společnosti se stávají Jan Eisler a Jana Uhlířová. Jan Eisler je bývalým spolumajitelem a výrobním ředitelem Nakladatelství Fragment, Jana Uhlířová působila od roku 2009 jako manažerka obchodní a realitní společnosti v USA. Tým nového managementu doplňuje Robert Bouška, dlouholetý finanční ředitel a akcionář společnosti Rabat ČR, a.s.

Dosavadní výkonná ředitelka Mirka Maťátková, která ve firmě působí od roku 2011, zůstává v top managementu společnosti jako ředitelka Vzdělávacích programů a projektů s cílem věnovat se plně zákazníkům a jejich potřebám.

Nový ředitel společnosti, Jan Eisler, říká: „ICV patří již dlouho k lídrům na trhu vzdělávání. Naším záměrem je povznést ho na ještě vyšší úroveň. Nový pohled, nápady a zkušenosti, které s sebou přinášíme, naváží na známou značku a dobrou pověst ICV a spolu se současným týmem a jeho novými posilami nám umožní tyto plány realizovat. Vzdělávání dává každé firmě i jednotlivci obrovskou konkurenční výhodu. My budeme poskytovat služby vycházející z potřeb našich zákazníků, a to v nejvyšší kvalitě."

Jana Uhlířová k tomu dodává: „Na tuto práci se těšíme, společnost ICV přebíráme díky kvalitní práci výkonné ředitelky a celého týmu pracovníků v dobrém stavu a budeme nadále rozvíjet její potenciál."

O ICV

Společnost ICV - Institut certifikovaného vzdělávání s.r.o. byla založena v České republice v roce 1996 jako pražská pobočka celosvětově působící vzdělávací společnosti Wolters & Kluwer Professional Training Group se sídlem v Amsterodamu. Od roku 2004 je v rukou českých majitelů. ICV patří k lídrům na trhu vzdělávání. Během svého působení na českém poli si společnost vydobyla pevné a stabilní místo, je ceněnou silnou a spolehlivou značkou, která zastřešuje kvalitní vzdělávání a poradenství. Společnost má velké zkušenosti s realizací projektů Evropských sociálních fondů.