Mezinárodní veletrh LINGUA SHOW

Incheba Expo Praha nabídne na pražském Výstavišti v Holešovicích 15. 16. 3. 2012 horkou veletržní novinku a to mezinárodní veletrh LINGUA SHOW, který bude nedílnou součástí nejvýznamnějšího veletrhu práce v České republice JOBS EXPO 2012.

LINGUA SHOW je jediným mezinárodním jazykovým a vzdělávacím veletrhem v Česku, který se zaměří na soustředění informací o studiu v zahraničí, jazykových kurzech, mezinárodních výměnných programech, nových moderních trendech v jazykovém i celoživotním vzdělávání.

Veletrh se orientuje na individuální návštěvníky i firemní sféru. Pyšní se rozsáhlým doprovodným programem s novinkami ze světa vzdělávání i poradenství jazykových profesionálů. Těšte se na semináře a workshopy předních jazykových a vzdělávacích profesionálů, chybět nebudou bezplatné jazykové minilekce, jazykové testy a zkoušky, přednášky o studiu a práci v zahraničí, přednášky pro učitele a lektory či zájemce o překladatelství a tlumočení, představení rozmanitých jazyků a kultur. Ve spolupráci s Fulbrightovou komisí a Americkým centrem Velvyslanectví USA se připravuje samostatný blok o studiu, stipendiích a stážích v USA.

Veškeré potřebné informace a důležité novinky týkající se veletrhu LINGUA SHOW najdete na www.linguashow.cz.

Veletrh JOBS EXPO 2012 bude v tomtéž termínu navazovat na svůj loňský úspěch, kdy se veletrhu zúčastnilo přes 8 000 spokojených návštěvníků. Díky vysoké kvalitě, kterou veletrh nabízí, nad ním převzalo záštitu Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, které společně se sítí EURES veletrh všestranně podporuje. O doprovodný program se postará partner veletrhu Asociace poskytovatelů personálních služeb. Hlavním mediálním partnerem je Spráce.cz ze skupiny Seznam.cz. Více na www.jobsexpo.cz.