Prague College zavádí nový "Flexible Business Programme" určený pro pracující studenty

15. července, 2015 - Prague College, jedna z předních anglickojazyčných univerzit v České republice, s potěšením oznamuje, že v následujícím semestru spustí nový program „Flexible Business Programme” pro pracující studenty.

Bakalářský titul z International Business Managementu je jedním z nejoblíbenějších programů na Prague College. Podle zjištění univerzity je však pro řadu studentů, kteří jsou již v pracovním poměru, často jezdí na pracovní cesty, starají se o dítě či jde o mladé rodiny, obtížné skloubit pravidelné docházení na přednášky v průběhu pracovního týdne.

Počínaje zářím Prague College nabízí svůj bakalářský program International Business Management ve formátu, který byl navržen na míru pro pracující studenty. Většina studijního programu se skládá z online distančního vzdělávání, kombinované online a víkendové výuky, tutoriálů a samostudia.

Douglas Hajek, jeden ze zakladatelů a ředitelů Prague College, k novému programu uvedl:

"Jsme rádi, že můžeme nabídnout pracujícím studentům nový studijní program, protože není pochyb o tom, že v dnešním světě stále více a více lidí musí být schopno kombinovat studium s jinými časově náročnými činnostmi. Jedna z nejdůležitějších výhod tohoto studia tkví v tom, že student může rozvíjet svoje stávající profesní dovednosti a silné stránky vlastním tempem. Tím profitují i zaměstnavatelé, kteří oceňují u svých zaměstnanců snahu o celoživotní vzdělávání. A co ještě je pro studenty velmi důležité, je možnost začít studovat kdykoliv v průběhu roku - na podzim, na jaře nebo v létě."

Flexibilní Business Program nabízí naprosto stejný obsah výuky jako v případě klasického bakalářského studia s tím rozdílem, že může být dokončen za 3,5 roku - tedy za kratší dobu, nežli v případě part-time kurzu. První ročník bude zahájen letos v září. Cena je 39 000 Kč za semestr (pro prvních sedm semestrů) a 79 000 Kč za semestr v posledním roce (dva semestry).

Více informací o Prague College a jejích studijních programech naleznete na internetových stránkách www.praguecollege.cz.

___________

Univerzita Prague College byla založena v roce 2004. Nabízí studijní programy v oblasti podnikání, mezinárodního managementu, účetnictví, financí, grafického designu, výtvarného umění (experimentální média) a výpočetní techniky. Je akreditována univerzitou Teesside University ve Velké Británii, která byla v letech 2009 až 2010 jmenována časopisem Times Higher Education „Britskou univerzitou roku“. Pro rok 2012/13 stejně jako 2013/14 byla Prague College uznána unií Cambridge University Students‘ Union jako „velmi atraktivní volba pro britské absolventy, kteří mají zájem o praktické vysokoškolské vzdělání, jež je relevantní pro jejich kariéru“.