Radek Novotný

Radek Novotný, nový generální ředitel Whirlpool a Indesit v ČR a SR

Po nedávné akvizici společnosti Indesit představila společnost Whirlpool novou organizační strukturu, nový management regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) a také vedení pro Českou a Slovenskou republiku. Generálním ředitelem společnosti v nové podobě se stává stávající generální ředitel Whirlpool ČR a SR Radek Novotný, který funkci zastává od roku 2001.

Předchozí manažerské zkušenosti získal Radek Novotný jako výkonný ředitel společnosti Levi Strauss Praha. Je absolventem Vysoké školy ekonomické a postgraduálního studia MBA University ve Fontainbleau. Mezi jeho koníčky patří sport, cestování, kynologie a rocková hudba.

V průběhu více než 14 let působení ve vedení Whirlpool Česká republika, a od roku 2010 i Slovenská republika, se Radek Novotný zaměřil především na obchodní i marketingový rozvoj − speciálně pak ve strategické kategorii vestavných spotřebičů. V rámci interní strategie klade důraz především na kvalitní personální obsazení, flexibilní a neformální prostředí a individuální přístup.

Zdroj: Whirlpool CR, spol. s r.o., www.whirlpool.cz