Navštivte první portál s nabídkou slev z oblasti vzdělávání

Rozhovor s Ivou Trubkovou, manažerkou slevového portálu Slevokurzy.cz

Iva Trubková se narodila v Praze, kde také vystudovala Vysokou školu ekonomických studií. Od dubna 2011 pracuje ve společnosti IVITERA a.s., kde má na starosti podporu prodeje, mediální spolupráci a od března 2012 je projekt manažerkou portálu Slevokurzy. Své dřívější zkušenosti získala ve společnosti McDonald´s, kde pracovala jako manager kvality. Ráda sportuje a zajde si s kamarády na dobré víno.

Iva Trubková

Představte nám nový portál Slevokurzy.

Slevokurzy.cz je první slevový portál v ČR pro firmy i jednotlivce, který je zaměřen výhradně na nabídku slev z oblasti vzdělávání a poradenství. Slevokurzy Vám pomůžou ušetřit až 70 % z ceny kurzů, seminářů, konferencí a dalších vzdělávacích a poradenských služeb. Slevokurzy spolupracují s portálem EduCity, který je od roku 2003 největším vzdělávacím a poradenským portálem v ČR.

Komu je portál Slevokurzy určen?

Portál Slevokurzy je zaměřen především na jednotlivce, živnostníky, ale také malé a střední firmy, které často váhají, zda vynaložit prostředky do vzdělávání svého či svých zaměstnanců. Portál Slevokurzy jim umožní zakoupit slevový poukaz nejen na konkrétní termín kurzu, ale mohou si zde zakoupit i poukaz na kurz připravený klientovi přímo na míru. Klient tak získá výraznou slevu oproti běžné ceně kurzu a zároveň flexibilitu výběru termínu. Kurzy si tak můžete zakoupit jak pro sebe, tak pro vaše zaměstnance či blízké.

Lze na Slevokurzech nakupovat i školení na míru?

Ano, kromě veřejných kurzů si klient na portálu Slevokurzy může skutečně zakoupit i firemní vzdělávací a poradenské programy na míru za výrazně lepší ceny, než bys získal přímo od dodavatele. Má tak možnost zakoupit například poukaz na kurz „Školení obchodního týmu“ v rozsahu 7 dnů a hodnotě 100 tisíc za poloviční cenu. Dodavatel služby potom individuálně s klientem připraví plán činností a zaměření, aby přesně odpovídal jeho požadavkům. Dodavatelskou firmu či lektora samozřejmě znáte vždy předem, než se rozhodnete akci objednat.

Jak se kurzy se slevou nakupují?

Nejjednodušší cesta je zaregistrovat se na Slevokurzy.cz a pravidelně 1 krát za 14 dní si nechat emailem posílat nejnovější nabídku. Získáte tak přehled o nejzajímavějších akcích. Vybraný kurz zakoupíte kliknutím na tlačítko „koupit“ a vyplněním objednávkového formuláře. Na základě této objednávky vám zašleme obratem potvrzení a do dvou pracovních dnů zálohovou fakturu se splatností 14 dnů. Po uhrazení částky na účet Vám emailem zašleme voucher s kódem akce, který uplatníte u dodavatele kurzu.

Jaké kurzy jsou momentálně v nabídce a jaké vzdělávací společnosti je nabízejí?

Momentálně v nabídce najdete jak kurzy otevřené tak i kurzy na míru. Z otevřených kurzů mohu nyní nabídnout např. Strategické projektové řízení od společnosti SHINE Consulting nebo Prezentační dovednosti od společnosti Vivia. Z kurzů na míru bych potom doporučila kurz Obchodních dovedností od společnosti Smarter.

Co byste doporučila dalším zájemcům z řad vzdělávacích společností, které by chtěly na Slevokurzech nabízet své služby?

Jako u každého projektu, je i zde nutné určit individuální potřeby a očekávání. Navrhujeme tedy osobní setkání, na základě kterého pomůžeme vytipovat, jaké akce by bylo vhodné na Slevokurzech nabídnout. Spolupráce s portálem Slevokurzy umožní vzdělávacím společnostem získat nové klienty z řad jednotlivců a firem, kteří s nimi mohou spolupracovat mnoho let. Samozřejmě, že zisk z prodeje prvního kurzu novému klientovi bude minimální, během další spolupráce však tento klient může dodavateli přinést mnoho peněz, bude-li s jeho službami spokojen.

Co chystají Slevokurzy do budoucna?

Portál Slevokurzy je úplně nový a má do budoucna veliké plány. V první řadě chystáme rozšířit obsah o další oblasti kurzů. Největším lákadlem by pak pro naše klienty měli být různé certifikované kurzy a MBA programy.