Hays uzavřela spolupráci s Českou společností pro jakost

Mezinárodní personálně poradenská společnost Hays v únoru 2013 uzavřela spolupráci s Českou společností pro jakost.

Česká společnost pro jakost (ČSJ) je občanské sdružení, které poskytuje služby v oblasti systému managementu kvality a v příbuzných oborech. ČSJ úzce spolupracuje s partnerskými organizacemi na národní i mezinárodní úrovni. „Na začátku roku 2013 došlo k dohodě o spolupráci mezi ČSJ a personální agenturou HAYS,“ říká Petr Koten, Výkonný ředitel české společnosti pro jakost.

Smyslem této spolupráce bude především navázat užší kontakty s personalisty ve výrobních organizací a reagovat ne jejich požadavky. Dále očekáváme lepší poznání aktuálních požadavků na odbornou způsobilost pracovníků ve výrobních organizacích, získání podkladů pro přípravu nových kurzů a personálních služeb a poskytování doplňkových služeb klientům ČSJ a Hays za zvýhodněných podmínek.

„Spolupráce s Českou společností pro jakost nám umožní vzájemně rozvinout nabídku služeb pro klienty i kandidáty, kteří se pohybují v oblasti řízení kvality.“ Hodnotí tento krok Petr Vidmar, Business Unit Manager společnosti Hays Czech Republic.

„Zákazníkům společnosti ČSJ budeme moci nabídnout náhled do fungování v personální oblasti - s důrazem na sektor výroby a life sciences, spoluorganizovat specializované workshopy a prezentace.
„Realizujeme převzetí pracovní inzerce na stránkách ČSJ, která umožní jejím klientům prezentaci na www.hays.cz a zároveň širší nabídku pracovních příležitostí pro návštěvníky stránek,“ dodává Petr Vidmar.

Dalším přínosem by měla být vzájemná propagace na akcích pořádaných Hays a ČSJ.

O Hays

Hays plc („Skupina”) je přední světová společnost v získávání specialistů. Skupina je expertem v náboru kvalifikovaných, profesionálních a odborných lidí po celém světě, je lídrem na trhu ve Velké Británii a asijsko-pacifické oblasti a jedním z lídrů na trhu v kontinentální Evropě a Latinské Americe. Skupina působí v soukromém i veřejném sektoru, zabývá se stálými pozicemi, smluvními rolemi a dočasnými úkoly. K 30. červnu 2012 má Skupina 7 800 zaměstnanců pracujících ve 245 kancelářích v 33 zemích a ve 20 specializacích. Finanční rok končící k 30. červnu 2012 vykazuje tyto výsledky:

  • Skupina vykázala čistou provizi 734 milionů britských liber a provozní zisk (položky podléhající výjimce) 128 milionů liber;

  • Skupina umístila kolem 55 tisíc zájemců do trvalých pracovních míst a kolem 182 tisíc lidí do dočasných pozic;

  • 33 % z čistých provizí Skupiny bylo vygenerováno v Asii a Tichomoří, 36 % v kontinentální Evropě a zbytku světa a 31 % ve Velké Británii a Irsku;

  • Segment dočasného umístění představoval 56 % z čistých provizí a segment trvalého umístění představoval 44 % z čistých provizí;

  • Hays působí v těchto zemích: Austrálie, Belgie, Brazílie, Česká republika, Čína, Dánsko, Francie, Hong Kong, Chile, Indie, Irsko, Itálie, Japonsko, Kanada, Kolumbie, Lucembursko, Maďarsko, Malajsie, Mexiko, Německo, Nizozemí, Nový Zéland, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Singapur, Spojené Arabské Emiráty, Spojené Státy Americké, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Velká Británie.

www.hays.cz

Pro více informací kontaktujte Kláru Antošovou, Hays Czech republic.

+420 225 001 725
antosova@hays.cz