Glassdoor expanduje do Evropy

Ilustrační snímek

Pracovní portál Glassdoor, který umožňuje svým uživatelům anonymně publikovat recenze týkající se jejich aktuální práce a zaměstnavatele, vstupuje na německý trh. Oficiálně spustil lokalizované stránky www.glassdoor.de a také mobilní aplikace pro operační systémy iOS a Android. Pokračuje tak v evropské expanzi, kterou začal v roce 2014 spuštěním webů a mobilních aplikací pro britský a francouzský trh.

Glassdoor.com je původně americký web s nabídkami pracovních pozic, který má svou lokalizovanou formu také v Kanadě, Austrálii a Indii. Kromě nabídek práce však proslul tím, že přináší anonymní hodnocení zaměstnavatelů zveřejňovaná zaměstnanci. Zaměstnává přibližně 350 lidí a zveřejňuje obsah z více než 190 zemí včetně České republiky. Aktuálně nabízí více než 10 milionů pracovních pozic.

V Německu nabízí Glassdoor více než 500 tisíc pracovních příležitostí u 6500 zaměstnavatelů. Ty jsou doplněny recenzemi zaměstnanců a zájemci si mohou porovnat například i výše platu v jednotlivých firmách.

-kk-

Zdroj: Online Recruitment Magazine - britský portál věnovaný náboru zaměstnanců
Zobrazit přehled článků ze zdroje Online Recruitment Magazine