... kde jinde. Skupina ČEZ má nové kariérní stránky

ČEZ: www.kdejinde.cz

Začátkem ledna spustila Skupina ČEZ modernější verzi svého kariérního webu na adrese www.kdejinde.cz. Stránky jsou nově postaveny na multimédiích a vycházejí z best practices v oblasti webového designu. Jsou také plně responzivní pro mobilní a dotyková zařízení.

Cílem aktualizovaného webu je intenzivněji přispět k náboru nových zaměstnanců. Zhruba třetina pracovníků přijatých v posledních letech se totiž do Skupiny ČEZ přihlásila právě prostřednictvím kariérního webu.

Od nového webu očekávám lepší a zajímavější představení společností Skupiny ČEZ jakožto dobrého zaměstnavatele. Samozřejmě také větší přehled, snadnější orientaci a rychlejší přístup k otevřeným pracovním pozicím v jednotlivých segmentech Skupiny ČEZ. Obsah i vzhled webu musí být pro zájemce o práci atraktivní, musí je oslovit i bavit, což se týká zejména mladé generace,“ říká členka představenstva a ředitelka divize správa Michaela Chaloupková.

Aktualizovaná verze webu přináší více informací o Skupině ČEZ. Nejen formou textu a fotografií, ale i videí se zaměstnanci Skupiny ČEZ, představuje všechny části a dceřiné společnosti skupiny, které mají své specifické náborové požadavky a hledají specifické zaměstnance.

Všechna volná místa, včetně detailních popisů náborových požadavků, jsou rozdělena podle toho, které společnosti v rámci Skupiny ČEZ je nabízejí.

Při pohovorech se zájemci o zaměstnání často slyšíme, že většina lidí si pod Skupinou ČEZ představí elektrárny, výrobu energie nebo její distribuci. Málokdo si pak uvědomí, že často sháníme nové lidi do IT, obchodního či právního útvaru a mnoha dalších. Nový web má ukázat, že nenabíráme pouze elektrikáře, ale nabízíme také desítky volných míst kandidátům s různým profesním zaměřením,“ uvádí Pavel Puff, manažer útvaru strategický nábor.

Kariérníweb ČEZ: www.kdejinde.cz Kariérníweb ČEZ: www.kdejinde.cz

S aktualizací přichází i další změna. Nynější web www.kdejinde.cz bude zaměřen výhradně na nábor. Oblast vzdělávání, která byla původně jeho součástí, převzala sesterská stránka www.svetenergie.cz.

Uživatelé na ní najdou například hry či animované filmy, mohou si stáhnout výukové tiskoviny a videa i navštívit bezplatnou fotobanku. Stránka rovněž funguje jako archiv výukových pomůcek pro pedagogy.