Nový trend v benefitech pro Vaše zaměstnance. Dobijte jim stravenkovou kartu. A bez poplatků!

Spolu s papírovými stravenkami Naše stravenka můžete nyní svým zaměstnancům dobít stravenkovou kartu, která přináší výhody jak vám, tak vašim pracovníkům. Tímto efektivním benefitním nástrojem omezíte čas věnovaný administrativě, a také poskytnete zaměstnancům možnost utratit až 1600 korun na den.

E-stravenka.

Stravenky, které uplatníte kromě téměř 5500 restaurací také ve stovkách prodejen Lidl a Kaufland, získáte nyní i v elektronické podobě. Objednávat můžete ihned ZDE.

Dopřejte firmě i zaměstnancům výhody stravenkové karty. Zde jsou hlavní z nich:

  • Jako zaměstnavatel neplatíte žádnou provizi.
  • Nárokovou částku rychle a snadno nahrajete zaměstnancům na jejich karty.
  • Snížíte celkovou administrativu při vydávání stravenek zaměstnancům.

Usnadněte vašim zaměstnancům nakupování díky nové elektronické stravence. Kartu nabijete snadno a rychle, navíc zůstatek na ní má časově neomezenou platnost.

Další výhodou je, že denní útrata může být až 1600 Kč s tím, že kvůli malým nákupům do 500 Kč není nutné zadávat při platbě PIN. Z karty je stržena vždy přesná částka, čímž uživatel získá aktuální přehled o výši zůstatku.

Benefit v podobě elektronické stravenky potěší každého zaměstnance. Kromě obchodních řetězců Lidl a Kaufland lze stravenkovou kartou zaplatit i ve vybraných restauracích. Kde se dá stravenková karta uplatnit? Akceptační místa se nachází po celé České republice.

Pro získání dalších informacích o Naší stravence nás kontaktujte na telefonním čísle +420 800 115 435 nebo e-mailu info@nasestravenka.cz.