Zahájení 5. ročníku Recruitment Academy Awards

Brány 5. ročníku Recruitment Academy Awards, soutěže pro firmy, které mění český HR marketing, se nyní oficiálně otevřely. Po čtyřech ročnících plných skvělých momentů a s potěšující velkou účastí přes malé místní firmy až po nadnárodní korporáty přichází letošní jubilejní ročník, který s sebou přinese i několik změn a doufá zopakovat úspěch těch minulých.

Recruitment Academy Awards 2019

Kategorie

V Recruitment Academy Awards 2019 se bude nově soutěžit hned v 6 kategoriích, a to:

  1. Pracovní inzerát roku

  2. Náborová kampaň roku

  3. Kariérní stránky roku

  4. Kariérní video roku

  5. Recruiter roku

  6. Referral program roku

Na výběru vítězů se bude podílet 26 předních osobností českého HR marketingu společně se zástupci vítězných firem z minulých let. Vítězové jednotlivých kategorií budou vyhlášeni na galavečeru, který se uskuteční v listopadu v Praze.

Jak se hlasuje o vítězích?

Po skončení termínu přihlášek na konci srpna vybere komise RA Awards 3 až 5 doporučených finalistů v každé kategorii. Následně o vítězích jednotlivě hlasuje celá komise, a to ze všech přijatých přihlášek, nejen z těch doporučených. V případě kategorie Recruiter roku obdrží doporučení finalisté dotazník, z nichž je vybráno pět nejlepších uchazečů, kteří nakonec projdou individuálním pohovorem s komisí.

Hodnocení vítězů je založené na jednotlivých kritériích lišících se pro každou kategorii. Jsou jimi např. kreativita, efektivita, přehlednost.

Vítězů nebude pomálu

Výjimkou v hlasování je kategorie Kariérní video roku, ve které se letos bude poprvé vybírat vítěz i podle veřejného online hlasování. V této kategorii navíc komise vybírá vítěze zvlášť pro malé a velké firmy, stejně jako u kategorie Kariérní stránky roku. Na konci večera mohou tedy v této kategorii odcházet hned 3 firmy s vítězoslavným výrazem v obličeji.

Co se ještě změnilo?

Další prvně uvedenou novinkou RA Awards v roce 2019 je nová kategorie Referral program roku, kde se bude hodnotit nejlepší program na doporučování zaměstnanců. Hlavními kritérii pro hodnocení jsou výkon, kvalita a kreativita. Poprvé si také na našich stránkách můžete prohlédnout všech 26 odborných porotců a v detailu si také přečtete metodologii výběru vítězů u všech kategorií. A v neposlední řadě má RA Awards také nové webové stránky.

Jak probíhá registrace?

Každá společnost se může přihlásit do libovolného počtu kategorií. Přílohy či poznámky nutné pro registrace se u každé kategorie liší, může se jednat např. o důvod k přihlášení, výsledky programu, vizuální ukázky kampaní a tak dále.

Registrace jsou nyní spuštěny s posledním možným termínem přihlášek 31. 8. 2019. Účastníci budou mít zdarma vstup na galavečer, který proběhne 21. listopadu 2019 v Praze v divadle La Fabrika.

Na závěr

Pokud se ve vás nyní vzbudil zájem o RA Awards, můžete si více o procesu a registraci přečíst na oficiálním webu: www.raawards.cz

A pokud si ještě nejste úplně jistí, že je to něco pro vás, můžete si přečíst rozhovory s loňskými finalisty, kteří sdílí svoji cestu za oceněním a následné dojmy. Jak nám všichni z nich sdělili – opravdu není se čeho bát, přihlásit se může každý a není co ztratit.

Porota a organizátoři Recruitment Academy Awards 2019 se těší na přihlášky a spoustu inspirace, který letošní ročník jistě přinese.