I firmy mohou využívat "Kurzy pro radost"

Videokurzy už se staly přirozenou součástí vzdělávání a díky covidové epidemii se jich na trhu objevuje čím dál víc. Nejrozšířenější jsou on-line kurzy s tématikou pracovního a osobního rozvoje, ale snad díky tomu, že v karanténě ubylo možností pro sociální kontakty, vzrostl i zájem o volnočasové kurzy.

Tomuto trendu jde naproti na českém trhu ojedinělý projekt Kurzy pro radost, který už od roku 2012 naplňuje to, co má ve svém názvu. Rozdávat svými on-line kurzy lidem radost. A o tom, že se to portálu daří, svědčí i čísla. Videokurzy na tomto portálu si prošlo již 189 000 lidí a když si na jejich webu prohlédnete reference, budete tam těžko hledat kritická slova. V referencích se to hemží milými hodnoceními, ze kterých opravdu čiší radost.

Nyní si prostřednictvím největšího vzdělávacího portálu v ČR EduCity.cz mohou kurzy pro radost objednat i firmy pro své zaměstnance

 

Pavel Fara, www.kurzyproradost.cz

Pavel Fara, zakladatel portálu www.kurzyproradost.cz

Portál Kurzy pro radost je českou jedničkou v kreativních online kurzech a v loňském roce začal přidávat i video kurzy z oblasti osobního rozvoje. Mezi lektory se objevují známé osobnosti, jako například Jan Mühlfeit, MUDr. Radim Uzel nebo Ivo Toman.

V oblasti kreativních kurzů najdete Petru Cibulkovou, známou českou výtvarnici, která vyučuje kreslení pravou hemisféru, Pavla Michalicu, českou jedničku ve výuce olejomalby nebo Ivu Proškovou, první dámu paličkování v české kotlině.

Kurzy pro radost najdete nyní i na největších vzdělávacích portálech v ČR - EduCity.cz a Skoleni.cz

Abychom umožnili vám i vašim zaměstnancům vybrat z co nejrozmanitější nabídky kurzů pro radost, rozhodli jsme se propojit je s největšími portály s nabídkou vzdělávání v ČR.

Na EduCity si kurzy pro radost najdete v sekci webináře Kurzy pro radost a podobné je to i na Skoleni.cz

Co z nás dělá jedničku v kreativních online kurzech?

Dobrou pověst si získáváme hlavně tím, že všechny videokurzy mají rozsáhlou neplacenou část. Díky tomu si můžete ještě před rozhodnutím zda si kurz zakoupíte prohlédnout způsob výuky lektora a u toho se naučit nebo si vyzkoušet něco z toho, co se v kurzu učí. Na webu najdete víc než stovku videokurzů a aniž byste za něco museli zaplatit, můžete si prohlédnout víc než 400 bezplatných lekcí. 

Kurzy pro radost si dávají záležet jak na výběru lektorů, tak na technickém zpracování. Většinu kurzů natáčíme ve vlastním studiu s profesionální video a audio technikou. 

Uživatelsky přátelský web

Při procházení webu Kurzů pro radost na vás čeká intuitivní prostředí, ve kterém nezabloudí ani méně zdatní uživatelé. Po registraci se vám vytvoří uživatelský účet, ve kterém máte ihned k dispozici několik stovek videolekcí zdarma.

Můžete si libovolně procházet neplacené díly a prohlížet hodnocení předchozích uživatelů. Všechny kurzy mají zpravidla dvě až tři neplacené lekce a srozumitelně popsaný obsah placené části.  Pokud se rozhodnete pro nákup některého z kurzů, získáte okamžitý doživotní přístup i k placeným dílům.

Velmi dobré ohlasy jsou také na věrnostní program, který funguje podobně jako u leteckých společností. Jenom nesbíráte míle, ale kredity, které můžete použít k nákupům kurzů.

Na Kurzech pro radost najdete i skvělou podporu. Prostřednictví on-line chatu zde máte k dispozici "živého člověka"  i v nočních hodinách. Stejně tak když nám zavoláte, neozve se vám automat, ale člověk s chutí vám poradit. 

Rozmanitost Kurzů pro radost

Radost rozdává i rozmanitost témat, která na webu najdete. Můžete se naučit hrát na kytaru v kurzu pro začátečníky pod vedením skvělých učitelů, můžete se naučit plést výrobky z pedigu pod vedením lektorky Karly Hátleové nebo se naučit kouzlit pod vedením oblíbeného kouzelníka Pavla Kožíška.

Na Kurzech pro radost se můžete pustit i do životosprávy a hubnutí s českou spisovatelskou celebritou, Břicháčem Tomem, nebo se pustit do kulinářských kousků v největším českém kurzu na tvorbu sushi se Sonem Chongem.

Kdyby vás snad kreativita omrzela, můžete udělat něco pro svoje vztahy ve videokurzu “Recepty na šťastné vztahy” s MUDr. Radimem Uzlem nebo najít řadu dobrých inspirací v kurzu Jana Mühlfeita s názvem “Odemykání dětského potenciálu”.

Všechny kurzy jsou rozděleny do šesti tématických kategorií:

Jestli máte chuť objevovat co ve vás dříme, nechte se inspirovat citátem Alberta Einsteina: “Kreativita je hrající si inteligence.” Vemte svou inteligenci a dovolte jí, aby si začala hrát. Vyberte si kategorii, která se vám líbí a objevte s námi Kurzy pro radost:

Nyní si můžete výhodně objednat i kurzy pro své zaměstnance či nechat vytvořit kurz šitý na míru potřebám vaší společnosti

Chcete umožnit i svým zaměstnancům využívat Kurzy pro radost? Na adrese https://www.kurzyproradost.cz/firmy/ najdete zvýhodněnou nabídku pro firmy.

Pokud byste chtěli vytvořit program na míru složený z vybraných kurzů či lektorů, rádi pro vás připravíme speciální nabídku šitou na míru vašim potřebám, stačí nám zavolat či napsat.

Udělejte radost sobě i svým zaměstnancům s portálem Kurzy pro radost!