Studujte a vzdělávejte se odkudkoliv a kdykoliv

„Bohužel, termín školení nejsem schopen stihnout. Nejede mi auto, ze školení se musím omluvit. Jsem v karanténě, školení se nemohu zúčastnit. Musím hlídat dítě.“ Sto a 1 výmluva, proč není možné absolvovat školení. Přitom z domova či odjinud se dá studovat prakticky kdykoliv.

Ilustrační snímek

Ještě celkem nedávno se mohlo studium, školení a trénink na dálku zdát jako fikce, něco nepředstavitelného. Technologie a doba vše naštěstí posunula.

Home office lze přejmenovat na práci odkudkoliv

Možná si to ani neuvědomujeme, ale virtuální život se začal, a to především v poslední době, dotýkat nás všech. Navíc na tento způsob života nepřechází pouze dospělí, ale ve velké míře i děti. Termín „distanční“ se stal součástí našeho života.

E-learning nebo virtuální třída – vyberte si

Work-life balance nebo chcete-li sladění soukromého a pracovního života nebude již jen vaše pouhé přání, díky e-learningu se stane skutečností. Váš zaměstnavatel dostane do ruky nástroj, kterým vás může motivovat, a kterým současně šetří své náklady. Díky e-learningu můžete být kdekoliv.

Ve virtuální třídě nepřijdete o „živého“ lektora, budete s ním v kontaktu jak z pohodlí domova, kanceláře nebo jakéhokoliv jiného místa.

E-learning

E–learning je samostudium formou digitálních technologií. Kurzy nejsou podmíněné termínem, časem, místem. Můžete začít, skončit nebo přerušit studium kdykoliv chcete. Jediné, co musíte, je vybrat si ten správný kurz, ten začít a dokončit.

Nic nemůže být snadnější.

Co všechno lze prostřednictvím e-learningu školit? Vlastně všechno. Nyní se například můžete mnoho důležitého naučit z oblasti GDPR - Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679.

Virtual classroom

Vzdělávání formou virtual classroom je vysoce efektivní a přináší řadu výhod. Školení se můžete zúčastnit bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Ušetříte cestovní a ubytovací náklady, budete mít více času pro sebe, pro rodinu, pro přátele. Je to nejrychlejší způsob, jak zvýšit svoji kvalifikaci. Jediné, co potřebujete, je počítač a webový prohlížeč s internetem.

Změnili jsme pouze styl – kvalitu prezenčního kurzu jsme zachovali

Na obrazovce svého monitoru vidíte lektora i jeho prezentaci. S lektorem i s ostatními účastníky komunikujete pomocí mikrofonu nebo chatu, můžete mít aktivovanou i webovou kameru. Komfort je srovnatelný s prezenčním studiem. Výuka je včetně přestávek na kávu a na oběd. Organizační informace a i materiály v elektronické podobě obdržíte s předstihem. Nechybí ani závěrečný test a s jeho úspěšným výsledkem i certifikát.

Pojďme si to ještě vše shrnout

Virtual Classroom (VCR)

  • Nepotřebujete žádný software.

  • Virtuální kontakt s vaším lektorem je zajištěn face to face.

  • Komunikujete v reálném čase, máte prostor pro kladení otázek.

  • Interaktivní „živou“ výuku máte zajištěnou odkudkoliv.

E-Learning

  • Datum i čas je na vás.

  • Studujete odkudkoliv.

  • Kurz můžete kdykoliv přerušit a můžete se i kdykoliv vrátit do jakkoliv jeho části.

Oblasti vzdělávání

  • Automotive.

  • Systém managementu kvality.

  • Hygiena.

  • Životní prostředí.

Je toho více, co vás na naší nabídce zaujme, ptejte se, posouváte nás vašimi dotazy dál, díky vám rosteme i my.

NABÍDKA E-LEARNINGOVÝCH ŠKOLENÍ