Vzdělávací akce se slevou nakupujte v E-shopu HR News

Možná jste někdy chtěli zakoupit zajímavou vzdělávací akci, konferenci či seminář pro vás či vaše zaměstnance, ale cena vás odradila. Proto vznikl E-shop HR News, v němž můžete najít vzdělávací akce za příznivé ceny.

E-shop HR News je online obchod zaměřený na nabídku slev z oblasti vzdělávání, poradenství a dalších služeb pro HR. Může vám ušetřit až 70 % z ceny kurzů, seminářů, konferencí a dalších vzdělávacích, poradenských či jiných služeb pro profesionály v oblasti řízení lidských zdrojů. Spolupracuje s EduCity.cz – největším vzdělávacím a poradenským portálem v ČR.

Jak nakupovat

Můžete nakoupit slevové poukazy nejen na konkrétní termín kurzu, ale i bez konkrétního data a nechat proškolit sebe či vaše zaměstnance v termínu, který si individuálně dohodnete s poskytovatelem kurzu. Získáte tak výraznou slevu oproti běžné ceně kurzu a zároveň flexibilitu výběru termínu.

Nabídka slev je platná pouze při nákupu služby (školení, kurzu, semináře, konference atd.) prostřednictvím E-shopu HR News s uvedením kódu akce, který obdržíte po zaplacení. Pokud zakoupíte např. stejný kurz jinde na internetu nebo přímo od dodavatele, slevu není možné uplatnit.

Aktuální kurzy v nabídce

V současné době jsou v nabídce E-shopu HR News tyto kurzy:

LinkedIn pro personalisty - techniky náboru zaměstnanců na sociálních sítích - voucher se slevou 20 % na libovolný vypsaný termín kurzu

Odemykání lidského potenciálu s Janem Mühlfeitem - voucher se slevou 20 % na libovolný vypsaný termín kurzu

Online studium MBA - voucher se slevou 40 % na MBA program LIGS University moderní formou interactive online

Jako bonus k nákupu prostřednictvím E-shopu HR News získáte ještě zdarma roční předplatné portálů HR News, Management News a Sales News v hodnotě 1490 Kč plus DPH.

 

HR News vám garantuje, že akce, ke které jste si zakoupili voucher se uskuteční, a pokud ne, vrátíme vám peníze zpět.