Dokonalý kávový servis pro fimy: L’OR Professional nabízí kompletní řešení kafeterie na klíč.

Zaměstnance, kteří si v posledních měsících oblíbili možnost práce z domova, nyní společnosti lákají zpět do prostředí kanceláře na nejrůznější benefity. K těm nejoblíbenějším patří káva na pracovišti, její chuť ovšem musí být prvotřídní. Pokud si pracovníci mohou vychutnat kávu, která chutná jako z luxusní kavárny, v prostředí, které tento zážitek ještě umocní, odmítne málokdo. Jedním z průkopníků nového trendu je i komplexní kávový servis L´OR Professional, který zajistí maximální spokojenost na straně firem i zaměstnanců.

kávový servis pro fimy

Káva a kancelář k sobě neodmyslitelně patří. S čerstvou kávou pracovníci kontrolují ranní e-maily, s hrníčkem v ruce vstupují na poradu a další si dají odpoledne v kuchyňce s kolegy, se kterými potřebují probrat pracovní i nepracovní záležitosti, odpočinout si a nabrat novou energii. Není náhodou, že nad šálkem dobré kávy někdy vznikají ty nejlepší nápady a navazují se přátelské vztahy. Káva má tu moc zpříjemnit nám pracovní prostředí a být impulsem, kvůli kterému ráno pospícháme do zaměstnání.

kávový servis pro fimy

Stejný názor sdílí i José Kadlec, zakladatel společnosti GoodCall: „Zaměstnanci v současné době právem očekávají kávu na pracovišti zdarma a v perfektní kvalitě. Tento oblíbený zaměstnanecký benefit není dobré podceňovat. Proto jsme pro naši kancelář zvolili prémiový kávový servis L´OR Professional. Máme zdarma k dispozici luxusní kávovar s mlýnkem na čerstvou zrnkovou kávu, který v mžiku vytvoří dokonalou kávu, našlehanou mléčnou pěnu, nebo třeba horkou čokoládu. Můžeme se tak během pracovního dne doslova rozmazlovat.“

Vítězí mléčné varianty

Lidé se již naučili orientovat v kávovém světě, dobře rozeznají kvalitu a ocení širokou nabídku mléčných kávových nápojů. Průzkumy potvrzují, že role kávy v kanceláři je pro zaměstnance naprosto zásadní. Kávu v práci pije celých 81 % procent pracovníků, přičemž 64 % z nich preferuje mléčné kávové varianty. Firmy, kterým záleží na spokojenosti zaměstnanců, proto pořizují do svých kuchyněk profesionální kávovar, který dokáže připravit nejen lahodné espresso, ale i cappuccino či latte s dokonalou pěnou.

kávový servis pro fimy

To potvrzuje i Štěpánka Janušová, Office Managerka Danone a Nutricia: „Od L´OR Professional máme nově v kanceláři kávovar Soul se dvěma mlýnky, čokoládou a unikátním systémem šlehání mléka. Každé ráno spěcháme do práce na dokonalé našlehané cappuccino.“

Skvělá káva, luxusní design a naprostá bezstarostnost

Tým L´OR Professional proto nabízí klientům řešení vytvořené na míru, ať už se jedná o firmu, která má třicet nebo tisíce zaměstnanců. Hlavním benefitem je zajištění perfektní kávové služby, tj. kromě dodávek kávy a čaje je součástí zapůjčení kávovaru zdarma, služby vlastního obchodního zástupce a servisního technika.

Nová značka kávy i celého kávového servisu zahrnuje široké portfolio kávovarů, včetně platebních terminálů. Myšleno je přitom na každý detail – L´OR Professional pomáhá svým klientům také s návrhem a dekorováním kávového koutku, výběrem vhodného kávovaru, a dokonce i s plánem přívodů vody, elektřiny a odpadu. Proškolený technik se po přivolání dostaví na místo, zkontroluje stav kávovaru, provede potřebnou údržbu a zajistí, aby káva z profesionálního přístroje chutnala pořád stejně skvěle.

kávový servis pro fimy

Trendem jsou minikavárny v kanceláři

Odborníci z L’OR Professional rovněž firmám doporučí, jak doladit celý kávový koutek tak, aby plnil relaxační funkci a byl zároveň i místem pro přátelské setkávání kolegů. Nejnovějším trendem v kancelářích jsou „Café bary“, samostatné kávové koutky se sofistikovaným vzhledem, které nejenom, že designově vypadají jako mini kavárna, ale také nabízejí kávu kvalitou srovnatelnou s přípravou profesionálním baristou.

Zaujalo vás řešení L'OR Professional?

Přijďte ochutnat naši kávu a prohlédnout si ukázky našich firemních realizací do našeho showroomu na adrese Pujmanové 1753/10a, Praha 4.

Vezměte s sebou i vaše kolegy a zhodnoťte, zda je naše káva a přístup tím, co vám na vašem pracovišti chybí. Stejně tak vám rádi připravíme testy kávy zdarma přímo na vašem pracovišti a zapůjčíme vám kávovar včetně kávy, aby si naše řešení mohli vyzkoušet všichni zaměstnanci vaší firmy.

Jsme vám k dispozici na těchto kontaktech:

Telefon: +420 731 604 741 a email: Lumir.Frantisak@JDEcoffee.com.

Kompletní informace o L´OR Professional najdete na www.jdeprofessional.cz.