František Mika

František Mika opouští vedení People Management Fora

František Mika se rozhodl odejít z postu Prezidenta společnosti People Management Forum (dříve Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů - ČSRLZ). V čele této profesní neziskové organizace stál 16 let.

"Během předchozích 16 let bylo pro mne potěšením věnovat svou energii na dosahování společných cílů ČSRLZ a později PMF v prostředí důvěry, respektu a synergie. Usoudil jsem však, že nastala doba, kdy je vhodné mé působení ve funkci Prezidenta PMF ukončit. Po pečlivém zvážení jsem složil mandát ve všech funkcích vykonávaných ve prospěch People Management Forum i servisní organizace HR forum s.r.o.," uvedl František Mika, "rád bych Vám všem, s nimiž jsem se setkával na společných akcích, při společných projektech a dalších příležitostech, poděkoval za Vaše přispění k podpoře, rozvoji a nesnadné transformaci našeho oboru, ať už mu říkáme personalistika, řízení lidských zdrojů nebo vedení lidí. V cíli sice ještě nejsme, neboť se stále otevírají nové a nové výzvy, ale posun je nepopiratelný."

Odstoupením Františka Miky přechází jeho výkonné kompetence v rámci společností People Management Forum a HR FORUM na představenstvo PMF.

Zdroj: People Management Forum, www.peoplemanagementforum.cz