Vzdělávání podle kompetencí v systému Moodle

Rozhovor s Bohumilem Havlem, přednášejícím na konferenci MoodleMoot.cz

18.-19. října 2016 se bude v Olomouci v prostorách Přírodovědecké a Pedagogické fakulty Univerzity Palackého konat již 4. ročník mezinárodní konference věnované volně šiřitelnému softwaru pro podporu online kurzu Moodle - MoodleMoot.cz 2016. Konferenci pořádá certifikovaný Moodle Partner společnost PragoData Consulting, s.r.o. ve spolupráci s Univerzitou Palackého v Olomouci, Západočeskou univerzitou v Plzni, VŠB˗TU Ostrava, VUT v Brně a sdružením EUNIS-CZ.

Moodle představuje jeden z hlavních nástrojů vzdělávání v prostředí škol a univerzit, institucí veřejné správy i podnikových korporací. Představuje jeden z nejrozšířenějších LMS vůbec a u nás je zcela dominantním hráčem, především z důvodu lokalizace.

Součástí konference MoodleMoot.cz 2016 budou i příspěvky o nových rysech aktuální verze Moodle 3.1. Zcela zásadní novinkou jsou funkce zajišťující tzv. vzdělávání podle kompetencí. Zeptali jsme se moodlera Bohuše Havla na podrobnosti.

Bohumil Havel, PragoData Consulting

Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.