Firemní benefity naplno - daňové zvýhodnění a široký výběr benefitů

S novým rokem přichází i nový limit na volnočasové benefity ve výši 21 983 Kč. Využijte proto jedinečnou možnost a objednejte eBenefity pro své zaměstnance na celý rok 2024 právě teď. Postarejte se o svůj tým širokospektrálními a moderními benefity, které pokryjí potřeby všech vašich zaměstnanců nikoliv pouze části. Staňte se tak v jejich očích sUper a prestižním zaměstnavatelem.

Firemní benefity naplno

Proč zvolit eBenefity?

Administrativní jednoduchost

Předplacené eBenefity ušetří Váš čas a sníží letošní administrativní zátěž spojenou s průběžnou správou benefitů. Vaši zaměstnanci si budou moci jednoduše vybrat a využívat své benefity podle své preference už od začátku roku.

Široká škála typů benefitů

eBenefity nabízí rozmanité možnosti vyžití od kultury, sportu, až po vzdělávání a péči o zdraví. Nejedná se tak jen o kartu na sport, ale o komplexní balíček přizpůsobený potřebám výkonného zaměstnance.

Image prestižního zaměstnavatele

Poskytnutím moderních a smysluplných benefitů ukazujete svou péči a zájem o zaměstnance. Tímto způsobem si můžete budovat pověst prestižního zaměstnavatele, který reálně dbá o spokojenost svých zaměstnanců. To Vám zaručí výhodu při náborech i při snižování fluktuace zaměstnanců.

Více o eBenefitech >>

Firemní benefity naplno

S eBenefity od Up Česká republika posunete svou firmu na vyšší úroveň. Buďte moderní, buďte progresivní a především buďte skvělým zaměstnavatelem!