MINUTA S HR: Váš průvodce zákoníkem práce

Ať už jste již zkušený personalista nebo začátečník, vzdělávání není nikdy dost. Jak se však vzdělávat efektivně? Nad touto otázkou se zamysleli i manželé Valíčkovi, řídící partneři advokátní kanceláře Valíček & Valíčková. Advokáti a zkušení lektoři pracovního práva, JUDr. Irena Valíčková, MBA a JUDr. Adam Valíček, MBA, přišli s efektivním řešením ve formě minisérie Minuta s HR.

Irena Valíčková a Adam Valíček

Co to vlastně je a co můžete očekávat?

Jak již název napovídá, jedná se o přibližně minutová videa týkající se personalistiky a HR. Videa budou vycházet v ucelených sériích, tudíž v nich budou přehledně probrány vybrané tematické celky zákoníku práce od A do Z. Nové díly vychází každou středu a budou vám dostupné na všech sociálních sítích advokátní kanceláře Valíček & Valíčková a na osobním LinkedIn profilu JUDr. Ireny Valíčkové, MBA, abyste si mohli vybrat platformu, kterou preferujete.

Celá série odstartovala 6. září příhodně od úplného začátku pracovního poměru, tedy s pracovní smlouvou. V druhém díle se manželé Valíčkovi zaměří na místo výkonu práce.



MINUTA S HR není jediný vzdělávací projekt, kterým se manželé zabývají. Na jejich osobních profilech také pravidelně vychází OTÁZKY Z HR PRAXE. Každé pondělí vyberou dvě otázky ze školení, které touto formou zveřejní a zodpoví. Často dochází k rozebrání velmi specifických témat z praxe a prostoru k diskuzi v komentářích.

Mimo jiné advokátní kancelář Valíček & Valíčková ve spolupráci s renomovanou vzdělávací agenturou TSM pořádá téměř každý týden školení na problematiku zákoníku práce a jeho očekávané novely. A proč zvolit školení zrovna v advokátní kanceláři Valíček & Valíčková? ,,Pod rukama“ manželů Valíčkových prošlo již 15.000 spokojených účastníku otevřených i zakázkových školení. Advokátní kancelář má za sebou mnoho úspěšně skončených soudních sporů především v oblasti odškodňování pracovních úrazů, nemocí z povolání, náhrady mzdy a neplatného skončení pracovního poměru, ale také při zastupování agentur práce či zaměstnavatelů při kontrolách ze strany inspektorátu práce.

Zmíněné kanály najdete zde:

LinkedIn

Facebook

Instagram

YouTube

JUDr. Irena Valíčková, MBA a JUDr. Adam Valíček, MBA

Vedoucí partneři advokátní kanceláře Valíček & Valíčková, advokátní kancelář, s.r.o., která se řadí mezi větší advokátní kanceláře České republiky a jež získala ocenění Právnická firma roku 2019 a roku 2022 – velmi doporučovaná kancelář v oblasti pracovního práva, dále byla tato advokátní kancelář zařazena mezi TOP advokátní kanceláře v ČR týdeníkem EURO a mezi Významné advokátní kanceláře ČR společností Epravo.cz.

Lektoři jsou autoři pracovněprávních vzorů pro právní systém ASPI od společnosti Wolters Kluwer, a.s., členové Rady Expertů Unie personalistů a členové Kolegia expertů AKV Praha. Jsou autoři mnoha článků a publikací. Tým kanceláře tvoří více než 20 odborníků. Kancelář má bohaté zkušenosti se zastupováním u soudních jednání, inspektorátů práce a dalších orgánů. Během školení si lektoři zakládají na osobním přístupu ke každému klientovi.