Novela 2023 „dohodáři“ – jasně, stručně, přehledně

Manželé Valíčkovi, odborníci na pracovní právo, se po návalu dotazů zaměřených na novelu zákoníku práce, tedy zejména na nová opatření spojená se zaměstnanci pracujícími na základě dohod, rozhodli, že pro personalisty připraví živý stream na LinkedIn. V krátkém dvaceti minutovém přenosu přehledně a srozumitelně rozeberou ty nejzásadnější změny spojené s ,,dohodáři”, které vyvolávají nejvíce otázek.

Valíček & Valíčková, advokátní kancelář s.r.o.

Na co se tedy můžete těšit?

  • Podmínky pro vznik nároku na dovolenou
  • Rozdílná výměra dovolené pro dohodáře a pro zaměstnance v pracovním poměru
  • Povinnost evidence pracovní doby a co má obsahovat
  • Rozvrhování směn, seznámení s rozvrhem směn a samorozvrhování zaměstnancem
  • Konsolidační balíček a dohodáři – povinnost hlásit dohodáře a souběh dohod

Livestream je zdarma, stačí se připojit k události na LinkedIn a následně se v pondělí připojit ke zmíněnému streamu.

Nezapomeňte si zapsat termín 29. 4. 2024 v 10:00 do diářů.

HR LIVE STREAM

Pokud vás problematika zajímá více do hloubky, můžete se přihlásit na jedno z vypsaných školení advokátní kanceláře Valíček & Valíčková

JUDr. Irena Valíčková, MBA a JUDr. Adam Valíček, MBA

Vedoucí partneři advokátní kanceláře Valíček & Valíčková, advokátní kancelář, s.r.o., která se řadí mezi větší advokátní kanceláře České republiky. Dále byla tato advokátní kancelář zařazena mezi TOP advokátní kanceláře v ČR týdeníkem EURO a mezi Významné advokátní kanceláře ČR společností Epravo.cz.

Lektoři jsou autoři pracovněprávních vzorů pro právní systém ASPI od společnosti Wolters Kluwer, a.s., členové Rady Expertů Unie personalistů a členové Kolegia expertů AKV Praha. Jsou autoři mnoha článků a publikací. Tým kanceláře tvoří více než 20 odborníků. Kancelář má bohaté zkušenosti se zastupováním u soudních jednání, inspektorátů práce a dalších orgánů. Během školení si lektoři zakládají na osobním přístupu ke každému klientovi.