Naberte inspiraci v HR marketingu v 9. ročníku soutěže Recruitment Academy Awards

Soutěž Recruitment Academy Awards každoročně oceňuje nejlepší projekty v oblasti HR marketingu, employer brandingu a inspiruje firmy k využití inovativního a efektivního přístupu k náborovým kampaním. Registrace do soutěže je otevřena do 15. dubna 2024 a samotný galavečer s vyhlášením vítězů proběhne 30. května 2024. 

Naberte inspiraci v HR marketingu v 9. ročníku soutěže Recruitment Academy Awards

Cílem soutěže je edukovat a inspirovat český i slovenský trh a šířit význam aktivit v HR marketingu a employer brandingu a jejich vliv na nábor kandidátů. O vítězích jednotlivých kategorií rozhoduje nezávislá porota složená z uznávaných profesionálů v oblastech recruitmentu, HR a marketingu. Porota pečlivě hodnotí přihlášené projekty a vybírá finalisty a vítěze v 7 kategoriích. Hodnotné ceny pro vítěze věnují sponzoři a organizátoři Recruitment Academy. Jedním z partnerů je také společnost Ivitera.

Mezi soutěžními kategoriemi najdete Kariérní video roku, Kariérní stránky roku, Náborovou kampaň roku, Pracovní inzerát roku a Referral program roku. Generální partner Edenred druhým rokem zaštiťuje novou kategorii Edenred Wellbeing Award pro projekty zaměřené na zlepšení spokojenosti zaměstnanců. Ocenění nejsou omezena jen na organizace, ale vyhlašuje se i individuální kategorie Recruiter roku. V té minulých letech kralovaly HR osobnosti jako Petra Nulíčková, Tamara Ksandorá nebo Zdeňka Krejčíková.

Do soutěže se můžou hlásit společnosti z Česka a druhým rokem i ze Slovenska, a to bez ohledu na velikost, rozpočet na projekty nebo počet zaměstnanců. Firmy se můžou hlásit do libovolného množství kategorií. V kategorii Recruiter roku je možné se hlásit sama nebo někoho nominovat. Každá firma nebo soutěžící má automaticky jeden vstup na galavečer zdarma. Přihlášky do soutěže jsou symbolicky zpoplatněny.

Galavečer se koná 30. 5. 2024 a proběhne v divadle Jatka78 v Praze. Nezapomeňte si zajistit místo na tento jedinečný event. Vyhlášení se můžete zúčastnit i v případě, že nepatříte mezi soutěžící a chcete jen nabrat inspiraci a potkat se s kolegy z oboru. Navíc jako divák můžete rozhodnout o vítězi divácké kategorie People's Choice. Po vyhlášení vás čeká afterparty v rytmu kapely Electrophonix.

Pro více informací a registraci navštivte oficiální stránky soutěže.

Více informací a registrace