Nový produkt AI Videoinzerát PRO od jenprace.cz

Dle průzkumů si uchazeči zapamatují až 95 % obsahu inzerátu ve videoformě, zatímco v textové podobě jim ulpí v paměti jen 10 % informací (zdroj Insivia, 2023, Marketing Report). A právě proto jsme se rozhodli spustit jedinečnou novinku - videoinzerát vytvořený s pomocí umělé inteligence.

AI Videoinzerát PRO

Šablony na výběr:

Součástí videa může být i firemní logo a po vzájemné dohodě můžeme mluvčí převléknout do jiného outfitu. Videoinzerát může být připraven v délce od 15 do 30 vteřin.

Ukázka inzerátu
Ukázka inzerátu

Videoinzerát bude mít na sociálních sítích garantovanou podporu 7 dní. Po uplynutí podporované doby však inzerce bude stále dohledatelná - z obsahu příspěvků tedy nezmizí.

Kolik za to?

Standardní cena bude činit 10 000 Kč. V době od 12.2. do 31.3.2024 budeme na tento produkt poskytovat 25% slevu - akční cena tedy bude 7 499 Kč.

Pokud by si klient přál změnit dresscode moderátorů, je to možné za příplatek 500 Kč. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

Výhody

  • Zajištění širšího dosahu inzerátu - na Facebooku (850 tis. fanoušků) i na našem Instagramu (40 tis. fanoušků).
  • Cílená garantovaná propagace služby.
  • Lepší zapamatovatelnost obsahu inzerátu.
  • Reklama pro firemní značku. (Firma tím dokazuje svůj inovativní přístup, nebojí se využívat nových moderních nástrojů, jde s dobou. Má šanci předběhnout konkurenci.)
  • Dlouhodobá dostupnost videa - i po skončení propagace zůstane videoinzerát dohledatelný.
  • Rychlá a jednoduchá realizace služby.

Více informací

Přes tlačítko "zavolejte mi" v menu můžete napřímo kontaktovat klientského poradce.