Rozšiřujeme pro vás nabídku IVITERA služeb o nabídku pracovních příležitostí

IVITERA se stává součástí Sítě pracovních portálů dream.jobs, který pomocí umělé inteligence propojuje uchazeče s ideálními pracovními příležitostmi. Recruiterům umožňuje oslovit kromě aktivních uchazečů o práci i uchazeče pasivní.

Síť pracovní portálů dream.jobs

Sít´portálů zahrnuje v této chvíli tyto weby, provozované IVITERA a.s. - hrnews, management news, abravito, které se orientují zejména na pozice v oblasti HR, managementu a IT.

Dále do Sítě patří newstream.cz, starjob.cz (blesk, zive, reflex, frekvence1, bonton etc.) ourmedia.cz (pravda.sk, sportweb, mediaklik, varecha etc.) tipcars.com, startupdiscrupt.cz a Svaz personalistů ČR.

Dle slov Tomáše Pospíchala, CPO IVITERA a.s.: „ Spoluprací s dream.jobs se snažíme přispět k další modernizaci HR a adapci moderních technologií, která je dle nás zásadní. Na našich webech poskytujeme pracovní portál, který umožňuje inovativní hledání práce, které pomocí AI zjednodušuje proces vyhledávání pracovních nabídek a zvyšuje šance, že uchazeči získají práci, která bude odpovídat nejen jejich kvalifikaci, ale také osobním cílům.“

Toto strategické partnerství je přínosem pro všechny zúčastněné strany – od návštěvníků webu, HR odborníků, uchazečů o zaměstnání až po samotné zaměstnavatele. Věříme, že i vám tato nová služba přinese možnost oslovení nového zdroje kandidátů a uchazečům o práci nabídne nové pracovní příležitosti. Přejeme hodně zdaru!

Aktuální nabídku pozic v oblasti HR a personalistiky si prohlédněte zde!