Vyhrajte vstup na 4. ročník recruitment & sourcing konference EVOLVE! Summit

Letošní EVOLVE! Summit proběhne ve dnech 13. – 14. listopadu 2018, opět v brněnském SONO Centru, a znovu otřese se zaběhnutými způsoby náboru.

Evolve Summit 2018

Na konferenci vystoupí více než 20 řečníků, včetně odborníků z USA, Anglie, Polska a Slovenska. Samozřejmě nebudou chybět ani významná jména z české scény.

Během 2 dní návštěvníky čeká nabitý program na celkem 3 pódiích, nově jsou do programu zařazeny i praktické workshopy. Nebude chybět ani partnerská zóna, bohatý doprovodný program, nová underground scéna a networkingová afterparty s kapelou Ukulele Orchestra jako Brno.

Pro koho je akce určena?

Konference je určena pro HR specialisty z interního i externího náboru, konzultanty personálních agentur a jejich manažery, pro headhuntery, sourcery, personalisty… zkrátka pro všechny, kteří chtějí nakopnout své HR a mít skvěle zvládnutý recruitment.

Jaký bude letošní program?

Zazní témata jako behaviorální ekonomie v HR a její vliv na podvědomé rozhodování kandidátů, nejčastější chyby při aplikaci HDPR a návod, jak se jim vyhnout, podíváme se na nejnovější chatboty a využití umělé inteligence v náboru.

Účastníci se dozvědí více o náborovém marketingu a jak postupovat, pokud chtějí začít točit video pro nábor, chybět nebude ani návod, jak budovat značku zaměstnavatele a na co si dát pozor.

Dále se recruiteři a sourceři mohou těšit na témata jako budoucnost recruitmentu a sourcingu, jak automatizace mění svět náboru a jak se na to ve své firmě co nejlépe připravit. Kompletní program najdete již brzy na našem webu.

Soutěž o volnou vstupenku

Jednomu z vás uděláme radost dvoudenní volnou vstupenkou v hodnotě 8000 Kč. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázky a pak mít trochu štěstí při losování. Soutěž probíhá do 17.9.2018 do 23:59. Výherce bude vyhlášen 18.9.2018 na sociálních sítích EVOLVE! events.

Prodej vstupenek

I když nebudete mít štěstí v soutěži, stále si můžete pořídit vstupenky za výhodnější cenu 8000 Kč bez DPH, která platí do konce září, od 1. října pak zdražujeme. Zajistěte si proto své vstupenky včas.