Assessment Systems vás zve 17. dubna od 10 hod. na interaktivní HR webinář s názvem „Psychologické testování: Mýtus, móda nebo must-have?“

Přidejte se k nám na další webinář s názvem "Psychologické testování: Mýtus, móda, nebo must-have?" a odhalte s námi potenciál psychologických testů ve vaší firmě. V průběhu panelové diskuse vás seznámíme s tím, jak psychologické testy fungují a jaký mají význam pro hodnocení kandidátů a rozvoj vašich stávajících zaměstnanců.

Psychologické testování: Mýtus, móda nebo must-have?

Webinář je zdarma, termín konání: středa 17. dubna 2024, od 10 hodin

Představíme vám a pobavíme se o našich osvědčených postupech, díky kterým získáte z psychologických testů maximální přínos nejen při výběrových řízeních, ale i v různých oblastech, jako je rozvoj manažerských dovedností, motivace, podpora talentů, koučování a práce s celými týmy.

Dozvíte se také, jak rozpoznat kvalitní psychometrický nástroj, na co si dát pozor a jaké mají psychologické testy limity. Připojte se k nám a zjistěte, jak mohou psychologické testy obohatit vaše personální strategie. Těšíme se na vás i na naše skvělé hosty….

Jedním z nich bude Andrea Kožuchová, People Director ve společnosti Heineken Slovakia!

REGISTRACE