CA Technologies sází na globální wellness program

Přední světová softwarová společnost CA Technologies rozšiřuje svůj globální wellness program do svých poboček v Německu, Rakousku, Španělsku, Portugalsku a Izraeli. Pokračuje tak ve své strategii posílení angažovanosti a morálky zaměstnanců za současného zachování kontroly nad náklady na zdravotní péči. Informoval o tom server employeebenefits.co.uk.

Program s názvem Balance Your Life vznikl ve Spojených státech a je určen nejen zaměstnancům, ale i jejich rodinám. V roce 2009 byl zaveden v pobočkách firmy ve Velké Británii a v roce 2011 ve Francii a Itálii. Cílem programu je dlouhodobě vzdělávat zaměstnance v tom, jak mohou lépe řídit své vlastní zdraví. Zahrnuje například zdravotní prohlídky, řízení stresu, masáže nebo nutriční poradenství.

Některé součásti programu jsou navíc připravovány na míru jednotlivým zemím. V Itálii, kde je mezi zaměstnanci hodně kuřáků, například firma připravila preventivní program zaměřený na zdravé plíce. V Izraeli, kde je v řadách CA Technologies hodně mladých lidí, pak funguje více možností fyzických aktivit.

-kk-

Zdroj: Employee Benefits - britský portál věnovaný zaměstnaneckým výhodám
Zobrazit přehled článků ze zdroje Employee Benefits