3 kreativní cesty ke studiu jazyka na Internetu

Většina lidí považuje Internet za dobré místo k učení. Například při studiu jazyka zde najdete mnoho studijních materiálů pro všechny úrovně pokročilosti. Můžete si vyzkoušet časování sloves, najít nová slovíčka či vysvětlení gramatických jevů. Existují však i kreativnější cesty, jak využít Internet pro studium jazyka. Čím kreativnější přitom budou, tím lépe, protože nuda rychle ubíjí vaši snahu.

- Staňte se členy fóra, kde se používá jazyk, jemuž se učíte. Na fórech můžete získat informace o jakémkoli tématu, které vás zajímá. Naučíte se tak slovům souvisejícím s tímto tématem a také reagovat v diskusi.

- Najděte si na fóru přátele a začněte si psát e-maily. Jakmile se stanete součástí skupiny a budete umět psát příspěvky, můžete se zeptat, zda by si s vámi někdo nechtěl psát osobně, abyste si procvičili jazyk a zároveň si vyměnili znalosti o vaší zálibě. Můžete také nabídnout diskusi v jazyce, který lépe ovládáte vy, aby se zdokonalili druzí.

- Najděte si webové stránky v cílovém jazyce a registrujte se pro odběr newsletteru. Stránky, které vás mohou zajímat, najdete jednoduše pomocí vyhledávače. Získáte tak přímo ve své e-mailové schránce materiály, které vám pomohou ke studiu.

-kk-

Zdroj: ezinearticles.com - Databáze odborných článků pro elektronické magazíny.
Zobrazit přehled článků ze zdroje ezinearticles.com