Aktuální problémy managementu – Pozvánka na konferenci Manažerské etudy: Výzvy a inspirace v neklidných časech

Současná doba přináší manažerům a podnikatelům celou řadu problémů a výzev. O zkušenostech s jejich řešením se podělí specialisté z praxe na konferenci Manažerské etudy.

manažerské etudy

Jak zvládnout zavádění a řízení změn ve firmě? Jak komunikovat těžká, náročná, rozhodnutí? Jak zvládnout situaci, kdy se český management dostane do situace, kdy stojí „mezi“ zájmy českých zaměstnanců na jedné straně a zahraničních vlastníků společnosti na druhé? Jak zvládnout mzdovou politiku v časech nečekaně vysoké inflace? A jak udržet vztahy s dodavateli i odběrateli nejen v náročné době?

Rádi bychom vás pozvali na konferenci, kde se budeme věnovat všem tématům popsaným výše. Důležitým a palčivým otázkám současného managementu. Jsme lidé z praxe, konzultanti, manažeři, ředitelé. Rozumíme firmám, protože s nimi denně mluvíme a žijeme. Známe jejich problémy i aktuální otázky, v mnoha případech známe odpovědi na ně. Abychom se s vámi o své zkušenosti podělili, připravili jsme Manažerské etudy.

Konference Manažerské etudy proběhne dne 22.11.2023 v pražském centru Broomovka. Vystoupí na ní mimo jiné ředitel Dopravního Podniku Ostrava Dan Morys, interim manažer Petr Ševčík, nebo Firemní sociolog Vojtěch Bednář a další odborníci. Vše, co zde uslyšíte, jsou zkušenosti praktiků, určené pro praxi.

Informace o konferenci a možnost přihlášení najdete na oficiálním webu www.manazerske-etudy.cz . Akce je připravována jako kompaktní, abychom udrželi co nejvyšší míru interakci s účastníky, a počet míst na ní je proto omezen. Rezervujte si své proto již nyní.



Program konference:

9:00 ‑ 9:10

Zahájení

9:10 ‑ 9:55

Zavádění a řízení změn ve firmě (Petr Ševčík)

9:55 ‑ 10:40

Komunikace změn a těžkých rozhodnutí (Petr Hlušička)

10:40 ‑ 11:00

Přestávka

11:00 ‑ 11:45

Český manažer mezi zahraničním vedením a místními zaměstnanci (Vojtěch Bednář)

11:45 ‑ 12:30

Mzdy v době inflace (Daniel Morys)

12:30 ‑ 12:50

Přestávka

12:50 ‑ 13:50

Poučení z inflačního vývoje: řízení cen k zákazníkům (obchod) a od dodavatelů (nákup) (Martin Hurych, Lenka Antonová)

13:50 ‑ 14:30

Diskusní fórum

14:30

Konec akce

 

Řečníci

Petr Ševčík

Petr Ševčík

Interim Change Manager

Petr se zaměřuje se na firemní transformace, změnový management a rozvoj a růst firem.
Manažersky vstupuje do firem, které mají problémy ve výkonnosti, strategii nebo organizaci, zaostávají za žádoucím vývojem, nebo potřebují nastartovat rozvoj.

Vojtěch Bednář

Vojtěch Bednář

Firemní sociolog

Vojtěch se specializuje na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Učí manažery na všech úrovních pracovat s lidmi tak aby firmu vnímali jako součást svého života, aby jejich práce byla efektivní, smysluplná a naplňovala potřeby firmy i jich samotných.

Lenka Antonová

Lenka Antonová

Manažer nákupu

Lenka se věnuje zavádění a zefektivnění procesů Procure to Pay, implementuje nákupní projekty a specializuje se na nákup nepřímých komodit a služeb, především IT.

Petr Hlušička

Petr Hlušička

Odborný psycholog

Petr se zabývá se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů. Má dlouholeté zkušenosti s náborovými i vzdělávacími procesy a řešením personálních situací u významných firem působících v rámci ČR. Působil na pozicích externích i interních poradců, ale také na pozicích v HR managementu.

Martin Hurych

Martin Hurych

Byznys akcelerátor

Martin pomáhá majitelům technických, technologických a průmyslových firem s dlouhým prodejním cyklem si najít takové místo na trhu, na němž budou zářit a díky tomu vybudovat dlouhodobě prosperující společnost.

Daniel Morys

Daniel Morys

Ředitel Dopravního podniku Ostrava

Dan je zkušený manažer a odborník přesvědčený o tom, že každý podnik stojí a padá s lidmi, kteří jsou nejcennějším kapitálem jakékoliv firmy.