Anglicky k lepším vyhlídkám na zaměstnání v destinaci co by kamenem dohodil? Malta je pro vás!

Znalost angličtiny je v dnešní době nezbytná v každém pracovním prostředí a víme, že právě na plynulou angličtinu se zaměstnavatelé zaměřují. Mnoho lidí proto cítí potřebu zlepšit svou úroveň angličtiny, což jim také pomáhá při cestování, absolvováním kurzu za přítomnosti zaměstnavatele, který je ponořen do kultury anglicky mluvící země.

shutterstock 148267385
Ilustrační snímek

K tomu však není nezbytně nutné vydávat se do vzdálených destinací, jako jsou USA nebo Austrálie, nebo do drahých destinací, jako je Velká Británie. Ve skutečnosti máme v blízkosti ideální destinaci, jako je Malta, kde je angličtina jedním ze dvou úředních jazyků a mluví jí téměř všichni obyvatelé, tedy možnost zdokonalit se je na spadnutí, a to aniž byste museli utratit celé jmění, zvláště když to děláte proto, abyste zvýšili své šance na získání dobré práce!

Faktem zůstává, že v každém případě člověk cestuje jednak proto, aby se kulturně obohatil, ale také proto, aby si trochu odpočinul, a i v tomto ohledu má Malta co nabídnout.

Abychom vám to usnadnili, považujeme za nejlepší shrnout všechny důvody, proč se vyplatí zvolit si Maltu jako destinaci pro zdokonalení angličtiny, do praktických bodů:

  • Je ideální pro všechny věkové kategorie, protože má významné kulturní dědictví a opravdu krásné pláže. Pokud hledáte noční život, najdete ho v centru Paceville, zatímco pokud hledáte tradičnější místní aktivity, nemůžete vynechat návštěvu krásného hlavního města Valletta nebo starobylého města Mdina. Výběrem Malty si vybíráte destinaci vhodnou pro mladé i starší.

  • Po většinu roku zde svítí slunce, což vám pomůže naplánovat si studijní dovolenou s větším klidem, protože víte, že i v zimě vás čeká příjemné počasí.

  • Najdete zde skutečně kosmopolitní prostředí, protože Maltu si pro studijní pobyt vybírají lidé z celého světa. Díky tomu budete mít ideální podmínky pro procvičování angličtiny a zároveň navštívíte vše, co souostroví nabízí.

  • Malta je dvojjazyčný stát, protože jejími úředními jazyky jsou maltština a angličtina. Je to proto, že až do získání nezávislosti v roce 1964 bylo součástí britského impéria. Anglicky se domluvíte téměř s každým a v případě potřeby se domluvíte i italsky s velkou částí obyvatel, protože znalost našeho mateřského jazyka je velmi rozšířená.

  • Malta je bezpečnou destinací, neboť byla uznána jako šestá nejbezpečnější země na světě po Japonsku, Tchaj-wanu, Hongkongu, Jižní Koreji a Spojených arabských emirátech. Díky tomu si můžete v klidu užít studijní dovolenou s vědomím, že se nacházíte v zemi s velmi nízkou mírou kriminality. Stejně jako na všech místech je samozřejmě i na veřejnosti vždy nutná minimální opatrnost.

Když se konečně vrátíme k hlavnímu tématu tohoto článku, dobrý kurz angličtiny vyžaduje také dobrou školu angličtiny a na Maltě je široký výběr a je těžké vybrat si tu správnou. Máme pro vás skvělý tip! Příjemná škola Maltalingua v krásné lokalitě Balluta Bay.

A proč právě Maltalingua? Jsme školou v britském vlastnictví, což je zárukou úrovně výuky angličtiny, a také držíme akreditaci Eaquals (Evaluation and Accreditation of Quality Language Services) s 11 body z 12 možných! Letos slavíme 10. výročí svého založení.

Dospělým nabízíme jazykové kurzy obecné angličtiny standardní, intenzivní a dále obchodní angličtinu, přípravný kurz IELTS a také kurzy CLIL (obsahově integrovaný vzdělávací kurz). A právě díky svému výročí nabízíme stipendium, které nabízí 4 týdny přípravného kurzu IELTS s ubytováním v ceně.

Studenti nás také v roce 2018 zvolili nejlepší jazykovou školou na Maltě.

Veškeré potřebné informace a žádost o cenovou nabídku můžete získat přímo na našich webových stránkách: Maltalingua, kde jsme Vám samozřejmě plně k dispozici.