Digitální vzdělávání zaměstnanců šetří čas i finance

Pracovní svět se během posledních dvou let změnil téměř k nepoznání. Řada firem byla nucena nechat své zaměstnance pracovat z domova, a přestože se někteří lidé postupně do kanceláří vrací, jistému hybridnímu systému práce se už nedá vyhnout. A to stejné platí i o firemním vzdělávání, které se také muselo přizpůsobit formátu vzdáleného pracoviště.

Ilustrační snímek

Zatímco dříve probíhala školení ve velkých školících centrech nebo přímo ve firmách, dnes je organizace seminářů náročnější. A právě v této oblasti usnadňuje společnostem práci školící centrum HPE (Hewlett Packard Enterprise) se svou online platformou technologického vzdělávání Digital Learner. Ta nejen šetří čas a peníze, ale zároveň poskytuje rychlou pomoc při řešení náhlých situací.

Díky digitálnímu předplatnému získáte znalosti z daného oboru mnohem rychleji než z klasického prezenčního školení. E-learningové podklady jsou pravidelně aktualizovány, nemůže se tedy stát, že budete pracovat se zastaralými a neefektivními materiály. V případě nejasností je možné konzultovat vše pomocí chatu s lektorem přímo v průběhu kurzu.

V této formě výuky se navíc sdružují účastníci - odborníci z konkrétní oblasti a ti mohou během kurzu vzájemně sdílet své zkušenosti a konzultovat problémy. Velkou výhodou je možnost využití sedmidenní zkušební verze Digital Learner (DL), která umožňuje projít všechny materiály a programy, než si zaplatíte plnou verzi.

Digitální knihovna

V knihovně Digital Learner naleznete více než 5 000 hodin online školení pokrývajících technologie a aktuální témata HPE napříč IT průmyslem, obchodními a vůdčími dovednostmi a osobním rozvojem.

V rámci online výuky také získáte přístup k tisícům titulů digitálních knih, zvukových knih a autorizovaných videí. Učíte se od renomovaných autorů, koučů a vedoucích pracovníků. Ať už zdokonalujete dovednosti potřebné pro vaši dnešní práci nebo pracujete na přípravě pro průmyslovou certifikaci, v Digital Learner najdete relevantní školení.

„Digitální transformace začleňuje technologie do všech oblastí podnikání. Korporace po celém světě nyní využívají technologie k podpoře produktivity a zvyšování efektivity svých zaměstnanců ve velkém. Nejen jednotlivci v IT odděleních, ale každý člověk v organizaci už musí být digitálně zdatný. Naše knihovna DL pokrývá hned několik oblastí digitální transformace, ze kterých lze vybírat“ vysvětluje Renata Šaštinská, manažerka vzdělávání v HPE Education Services.

Novinka – Edice pro SMB (small and mid-sized business)

Nová edice obsahuje více než 1 000 hodin online školení pokrývajících technologie HPE a témata v oblasti cloud computingu, DevOps, digitální transformace, Microsoft Windows Server a zabezpečení. Všechny kurzy probíhají samostatně online a jsou dostupné kdykoli a kdekoli.

Technologické školení HPE

Přístup k technologickému školení HPE je dostupný se všemi třemi předplatitelskými plány Digital Learner. Tyto kurzy vytvořené a poskytované odborníky z HPE představují cílené klíčové informace o klíčových technologiích, jako jsou HPE 3PAR a HPE Hybrid IT Essentials. Celkem je k prozkoumání více než 375 hodin technologického školení HPE, včetně simulovaných a praktických laboratoří.

O HPE 

Školící centrum HPE celosvětově disponuje 90 vzdělávacími středisky, elektronickými systémy pro řízení vzdělávání, více než 500 tradičními a několika sty elektronickými školeními pro samostudium i studium ve virtuální třídě. Ve spolupráci s třetími stranami je nabídka vzdělávacích služeb ještě širší.