EPALE spouští Online akademii pro vzdělavatele dospělých

V reakci na aktuální situaci, kdy většina lektorů a vzdělávacích institucí nevzdělává, protože jim to momentální situace neumožňuje, se Evropská platforma pro vzdělávání dospělých EPALE rozhodla uspořádat sérii online webinářů a dalších aktivit pro vzdělavatele dospělých. A to zcela bezplatně.

EPALE - Online akademie

Cílovou skupinou jsou jak lektoři/trenéři, tak i metodici a manažeři v sektoru vzdělávání dospělých. Smyslem této neformální akademie je nabídnout smysluplnou možnost rozvoje a zvyšování své kvality vzdělavatelům dospělých ochromených současnou situací "bez zakázek", a být tak lépe připraveni na období po aktuální kritické době.

Součástí online akademie bude několik typů aktivit: sdílení užitečných materiálů, infografik či zajímavých odkazů, ale také v tuto chvíli připravované série bezplatných online webinářů s profesionály na témata užitečná pro vzdělavatele dospělých.

Zájemcům doporučujeme sledovat web www.epale.cz a především sociální sítě Facebook a Twitter. Děkujeme a těšíme se na setkání v online prostředí! :)